Peči | PONUDBA tipi-top.si


Peči na drva Cheminees Philippe
Prostostoječe peči vam z svojo pestro izbiro baru in oblik pričarajo prijeten in topel ambient. Njihov glavni energant so drva katera so lahko različnih dolžin in velikosti, odvisno od tipa peči.
Peči - tipi-top.si


PečiPeči-2021-12-02-10-56-20.png

Peči

- Delujemo na področju: podravska, jugovzhodna, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, gorenjska, posavska, zasavska, pomurska, osrednjeslovenska, koroška, savinjska SlovenijaPeči na drva Cheminees Philippe
Prostostoječe peči vam z svojo pestro izbiro baru in oblik pričarajo prijeten in topel ambient. Njihov glavni energant so drva katera so lahko različnih dolžin in velikosti, odvisno od tipa peči. Za delovanje ne potrebujejo elektrike.

Ker za svojo vgradnjo peči ne potrebujejo gradbenih posegov so zelo primerne za vseljene hiše ali stanovanje kjer si ljudje ne želijo gobih posegov v prostor ali prahu. Zaradi svojih dokaj skromnih dimezij so primerni tako za manjše bivalne prostore, vikende ali poslovne prostore. Nihova vgradnja je hitra saj za montažo potrebujemo cca 2-4 ure. V kolikor so vsi ostali elemnti že pripravljeni (dimnik, sveži zrak). Peči na drva vam bodo nudila prijetno toplino vašega doma.

Peči na pelete
Peči na pelte so v zadnje obdobju vedno bolj iskane in zaželene v naših bivalnih prostorih. Njihova prednost je, da lahko delujejo tudi samostojno z avtomackim doziranjem peletov, kar nam omogoča delovanje tudi kadar smo odsotni. Delujejo ob pomoči elektrike, katera poganja dozirni polž, ventiltorje in krmiljenje same peči. Peči na pelete so zelo uporabne za ljud, ki k si ne želijo prenašanja drv ali briketov, saj vam 15 kg žakli v katerih so peleti pakirani omogočajo dnevno zalogo za kurjenje peči. Peči na pelete vam omogočajo prijeteno toplino doma ob minimalnih vzdrževalnih delih.


Peči

Peči

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Peči | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Peči | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386