PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING | Damjan Jurečič s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Izdelujemo celovito projektno dokumentacijo za vse vrste gradenj (novogradnja, prizidava, rekonstrukcija, odstranitev, sprememba namembnosti) in objektov (zahtevni, manj zahtevni, nezahtevni), skladno z Gradbenim zakonom in vsemi potrebnimi podzakonskimi akti na področju gradbene zakonodaje, od idejne zasnove do pridobitve gradbenega dovoljenja oziroma uporabnega dovoljenja.

V našem timu delujejo strokovnjaki različnih strok z večletnimi izkušnjami na področju projektiranja (arhitektura, gradbene konstrukcije, elektro inštalacije, strojne inštalacije, energetika, zunanja ureditev, elaborati), izdelamo vam celovito projektno dokumentacijo za vse vrste objektov, strokovno in ugodno.

ponudbe
PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING - tipi-top.si


PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRINGPROJEKTIRANJE-ENERGETIKA-INŽENIRING-2021-05-05-11-56-26.png

PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING

Damjan Jurečič s.p. - Delujemo na področju: savinjska, podravska, koroška, pomurska SlovenijaIzdelujemo celovito projektno dokumentacijo za vse vrste gradenj (novogradnja, prizidava, rekonstrukcija, odstranitev, sprememba namembnosti) in objektov (zahtevni, manj zahtevni, nezahtevni), skladno z Gradbenim zakonom in vsemi potrebnimi podzakonskimi akti na področju gradbene zakonodaje, od idejne zasnove do pridobitve gradbenega dovoljenja oziroma uporabnega dovoljenja.

V našem timu delujejo strokovnjaki različnih strok z večletnimi izkušnjami na področju projektiranja (arhitektura, gradbene konstrukcije, elektro inštalacije, strojne inštalacije, energetika, zunanja ureditev, elaborati), izdelamo vam celovito projektno dokumentacijo za vse vrste objektov, strokovno in ugodno. Pokrivamo področje celotne Slovenije.


PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING

PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING | Damjan Jurečič s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING | Damjan Jurečič s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam