PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE | PONUDBA tipi-top.si


V Merkurju lahko naročite strokovnjaka, ki pride na vaš dom in poskrbi za priklop vašega novega aparata bele tehnike. Dogovorite se za ustrezen termin in lokacijo izvedbe storitve.
PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKEPRIKLOP-IN-MONTAŽA-BELE-TEHNIKE-2021-12-05-11-48-54.jpg

PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE

- Delujemo na področju: zasavska, primorsko-notranjska, posavska, gorenjska, savinjska, goriška, pomurska, jugovzhodna, koroška, obalno-kraška, osrednjeslovenska, podravska SlovenijaV Merkurju lahko naročite strokovnjaka, ki pride na vaš dom in poskrbi za priklop vašega novega aparata bele tehnike. Dogovorite se za ustrezen termin in lokacijo izvedbe storitve.

Možna so tudi ostala dela montaže in priklopa aparatov, ki niso v ceniku in se jih z izvajalcem določi na mestu. Dodatne storitve se obračunavajo po ceniku izvajalca in se plačajo izvajalcu. Dodatni materiali niso vključeni v ceno. Pred montažo morajo biti dokončana vodovodna in električna dela na objektu (ventili, el. doze), v nasprotnem primeru se lahko od montaže odstopi. Cene veljajo za standardno instalacijo.

Več informacij prejmete pri našem prodajnem osebju, na oddelku bele tehnike.

Pogoji za priklop in montažo aparatov bele tehnike:
Pralni stroj
pripravljen dovod vode: ustrezna in delujoča pipa ¾ cole v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Pripravljen odvod vode: stenski ali talni odtok z ustrezno “smrekico” v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata).

Kondenzacijski sušilni stroji
pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Vezni element ni vključen v ceno. Vezni element mora ustrezati aparatu.

Prostostoječi pomivalni stroji
pripravljen dovod vode: ustrezna in delujoča pipa ¾ cole v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Pripravljen odvod vode: stenski ali talni odtok z ustrezno “smrekico“ v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata).

Vgradni pomivalni stroj
pripravljen dovod vode: ustrezna in delujoča pipa ¾ cole v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Pripravljen odvod vode: stenski ali talni odtok z ustrezno “smrekico“ v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata). Montaža vrat na vgradni pomivalni stroj; če je nov pomivalni stroj enak, kot je bil predhodnji, izvajalec zmontira nazaj tudi vrata (leseni del). V kolikor je potrebno leseni del prilagoditi, izvajalec to lahko izvede le ob podpisu stranke, ki se strinja, da prevzame odgovornost.

Prostostoječi hladilnik
pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini (največ 1 meter od aparata).

Enovratni vgradni hladilnik
pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini (največ 1 meter od aparata). Pripravljeno pohištvo, ki je dimenzijsko in funkcionalno ustrezno (pravilna izbira pantov in dimenzij prostora vgradnje aparata).

Dvovratni vgradni hladilnik
pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini (največ 1 meter od aparata). Pripravljeno pohištvo ki je dimenzijsko in funkcionalno ustrezno (pravilna izbira pantov in dimenzij prostora vgradnje aparata).

Premontaža vrat hladilnika do višine 160 cm
pripravljeno pohištvo, ki je dimenzijsko in funkcionalno ustrezno (pravilna izbira pantov in dimenzij prostora vgradnje aparata), neovirano odpiranje vrat aparata.

Premontaža vrat hladilnika nad višino 160 cm
pripravljeno pohištvo-dimenzijsko in funkcionalno ustrezno (pravilna izbira pantov in dimenzij prostora vgradnje aparata), neovirano odpiranje vrat aparata.

Ameriški hladilnik
pripravljeno električno napajanje: vtičnica ali priključna doza v neposredni bližini (največ 1 meter od aparata). Pripravljeno pohištvo-dimenzijsko in funkcionalno ustrezno (pravilna izbira pantov in dimenzij prostora vgradnje aparata) pripravljen dovod vode: ustrezna in delujoča pipa ¾ cola v neposredni bližini aparata (največ 1 meter od aparata).


PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE

PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PRIKLOP IN MONTAŽA BELE TEHNIKE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.