PREZRAČEVALNI SISTEMI | Dejan Gradišnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Individualni prezračevalni sistemi temeljijo na potrebah in ustreznem pretoku zraka v celotnem bivalnem območju.

Glede na potrebe in stopnjo vlažnosti zraka prenašajo ventilatorji izrabljen zrak iz kopalnice, kuhinje, WC-ja ali pralnice navzven ali v prezračevalne jaške.

ponudbe
PREZRAČEVALNI SISTEMI - tipi-top.si


PREZRAČEVALNI SISTEMIPREZRAČEVALNI-SISTEMI-2021-12-30-11-47-42.jpg

PREZRAČEVALNI SISTEMI

Dejan Gradišnik s.p. - Delujemo na področju: zasavska, primorsko-notranjska, goriška, koroška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, savinjska, posavska, obalno-kraška, podravska, pomurska, gorenjska SlovenijaIndividualni prezračevalni sistemi temeljijo na potrebah in ustreznem pretoku zraka v celotnem bivalnem območju.

Glede na potrebe in stopnjo vlažnosti zraka prenašajo ventilatorji izrabljen zrak iz kopalnice, kuhinje, WC-ja ali pralnice navzven ali v prezračevalne jaške. Na ta način nastane v stanovanju majhen podtlak, zaradi katerega skozi vhodne enote za dovod zraka priteka svež in filtriran zrak v dnevne sobe, spalnice, otroške sobe in delovne prostore.

Vratne ali druge reže zagotavljajo pretok svežega zraka med prostori z vhodi zunanjega svežega zraka in prostori z odzračevanjem izrabljenega zraka. Svež zrak torej stalno priteka: od zunaj najprej v bivalno območje (sobe), nato pa v prostore opremljene z odzračevanjem izrabljenega zraka (kuhinja, sanitarije,…).

Brez hrupa in škodljivih snovi ter brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Nastanek prepiha preprečujejo protiprepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka v vhodnih enotah za dovajanje zraka.

Vgrajeni dušilci hrupa zagotavljaja, da se tudi ob najbolj prometni cesti v stanovanje ne bo širil hrup, temveč le svež zrak.


PREZRAČEVALNI SISTEMI

PREZRAČEVALNI SISTEMI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PREZRAČEVALNI SISTEMI | Dejan Gradišnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PREZRAČEVALNI SISTEMI | Dejan Gradišnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam