PREZRAČEVALNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

Izdelujemo prezračevane oziroma ventilirane fasade poznane tudi kot prezračevalne fasade z različnim zaključnim slojem. Fasada je sestavljena iz lesene ali aluminijaste podkonstrukcije, izolacije, paropropustne membrane (po potrebi), prezračevalnega kanala in zaključnega sloja iz enega izmed sledečih materialov:

Velikoformatne plošče
Esal Modula
Esal Clinar
Eternit ravna kritina
Ekosal
Efasal
lesene fasade
pločevinaste fasade
Prezračevana fasada je enostavna za vzdrževanje in ima izredno dolgo pričakovano življenjsko dobo.

ponudbe
PREZRAČEVALNE FASADE - tipi-top.si


PREZRAČEVALNE FASADEPREZRAČEVALNE-FASADE-2021-08-06-09-43-58.jpg

PREZRAČEVALNE FASADE

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaIzdelujemo prezračevane oziroma ventilirane fasade poznane tudi kot prezračevalne fasade z različnim zaključnim slojem. Fasada je sestavljena iz lesene ali aluminijaste podkonstrukcije, izolacije, paropropustne membrane (po potrebi), prezračevalnega kanala in zaključnega sloja iz enega izmed sledečih materialov:

Velikoformatne plošče
Esal Modula
Esal Clinar
Eternit ravna kritina
Ekosal
Efasal
lesene fasade
pločevinaste fasade
Prezračevana fasada je enostavna za vzdrževanje in ima izredno dolgo pričakovano življenjsko dobo. Zračna plast med toplotno izolacijo in fasadno oblogo pa omogoča fasadi dihanje in preprečuje nabiranej vlage.


PREZRAČEVALNE FASADE

PREZRAČEVALNE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PREZRAČEVALNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PREZRAČEVALNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam