PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV | SAM TRANS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV V SLOVENIJI IN NA OBMOČJU EU
Smo družinsko podjetje z večletno tradicijo, znanjem in fleksibilnostjo. Specializirani smo za prevoz nafte in naftnih v Sloveniji in na območju EU.

ponudbe
PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV - tipi-top.si


PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOVPREVOZ-NAFTE-IN-NAFTNIH-DERIVATOV-2021-04-09-10-09-48.jpg

PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV

SAM TRANS d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, pomurska, goriška, koroška, osrednjeslovenska, obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, savinjska, gorenjska, zasavska, podravska SlovenijaPREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV V SLOVENIJI IN NA OBMOČJU EU
Smo družinsko podjetje z večletno tradicijo, znanjem in fleksibilnostjo. Specializirani smo za prevoz nafte in naftnih v Sloveniji in na območju EU. Poleg prevozov vam ponujamo tudi dobro opremljena vozila, prodajo nafte in naftnih derivatov, prav tako pa tudi organiziranje in posredovanje logističnih storitev. Za kakršnekoli informacije nas pokličite ali obiščite našo spletno stran.

SEZNAM STORITEV
Vozni park obsega:

15 vlečnih vozil znamke Marcedes Benz
1 polprikolico s ponjavo, dolžine 13,60 m in višine 2,70 m
16 cistern (31.000 – 32.000 litrov) za prevoz nafte in naftnih derivatov
1 prikolico za prevoz vlečnih vozil
1 prikolico za prevoz kontejnerjev
1 viličar


PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV

PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV | SAM TRANS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PREVOZ NAFTE IN NAFTNIH DERIVATOV | SAM TRANS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam