PRENOVA STANOVANJA | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Vaše življenje povezujemo z udobjem, uporabnostjo in vodo
Prenova stanovanja je zagotovo projekt, ki mora biti izveden s strokovno ekipo, da bodo storitve opravljene po vaših željah in visoko kakovostno. Stanovanje je prostor, ki mora biti brezpogojno uporaben vrsto let.

ponudbe
PRENOVA STANOVANJA - tipi-top.si


PRENOVA STANOVANJAPRENOVA-STANOVANJA-2021-05-10-09-43-43.jpg

PRENOVA STANOVANJA

AJAK d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaVaše življenje povezujemo z udobjem, uporabnostjo in vodo
Prenova stanovanja je zagotovo projekt, ki mora biti izveden s strokovno ekipo, da bodo storitve opravljene po vaših željah in visoko kakovostno. Stanovanje je prostor, ki mora biti brezpogojno uporaben vrsto let. Prenovo izvedemo od prvega do zadnjega koraka. Zaupajte nam, da v vaše življenje pripeljemo vse našteto.

OD NAČRTA...
Za konkretno izvedbo prenove stanovanja boste najprej določili posamezne elemente. Na tej podlagi vam bomo izdelali časovnico izvedbe del in natančen predračun. V kolikor ne pride do sprememb vašega naročila ali neodložljivih posegov med izvajanjem del, jamčimo, da je ponudbeno dogovorjena cena tudi končna vrednost celotne storitve prenove stanovanja.

DO POTEKA PRENOVE..
Najprej zaščitimo prostor in elemente, ki ostanejo nespremenjeni. Nato se lotimo dela. Za vas opravimo iznos opreme in pohištva, na vašo željo ali na deponijo ali na drugo lokacijo.

Nadaljujemo z morebitnimi gradbeno rušitvenimi deli in prav tako izvoz na ustrezno deponijo. Sledi morebitna pozidava ali dozidava sten. Nato uredimo podometno napeljavo vodovodnih, odtočnih inštalacij in sistema ogrevanja. Uredimo tudi električno inštalacijo. Temu sledi fina obdelava sten ter zaključna obdelava sten in tal. V zadnji fazi prenove stanovanja opravimo še montažo izbrane opreme, katero lahko tudi dostavimo.

Po opravljenih vseh delih stanovanje očistimo in vam ga predamo v uporabo.

TER ZA KONEC...
Dovolite, da vaše življenje resnično povežemo z uporabnostjo in udobjem. Naj postane vaše stanovanje prostor, ki vam poleg vsakodnevnih opravil omogoča tudi sprostitev in prijetno počutje. Naj bo to vaš prostor za razkošje užitkov.


PRENOVA STANOVANJA

PRENOVA STANOVANJA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PRENOVA STANOVANJA | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PRENOVA STANOVANJA | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam