PRENOVA KOPALNICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Imate kopalnico z zastarelo kopalniško opremo in sanitarno keramiko? Bi želeli novo kopalnico, tako, da bo čisto po vaših željah? Celotna prenova kopalnice z zamenjavo keramike, inštalacij in sanitarne keramike vas čaka pri nas:

Prenova kopalnice bo potekala po točno določenem terminskem planu.
Posvetovali se boste s strokovnjakom o vaših željah.
PRENOVA KOPALNICE - tipi-top.si


PRENOVA KOPALNICEPRENOVA-KOPALNICE-2021-05-07-09-52-28.jpg

PRENOVA KOPALNICE

MARCEN d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaImate kopalnico z zastarelo kopalniško opremo in sanitarno keramiko? Bi želeli novo kopalnico, tako, da bo čisto po vaših željah? Celotna prenova kopalnice z zamenjavo keramike, inštalacij in sanitarne keramike vas čaka pri nas:

Prenova kopalnice bo potekala po točno določenem terminskem planu.
Posvetovali se boste s strokovnjakom o vaših željah.
Predlagali vam bomo sveže in inovativne ideje.
Za časovno logistiko vseh obrtnikov poskrbimo mi.
Opravimo nakup in dostavo keramičnih ploščic, sanitarne opreme in drugega materiala.
Med prenovo vam bomo na voljo za vaše želje, vprašanja.
Prejeli boste garancijo na izvedeno delo.
Ponudili vam bomo konkurenčne cene.
Prenova kopalnice

Imamo ogromno izkušenj z izvedbo: KOPALNICA NA KLJUČ! Tako je najlažje poskrbeti za optimalno organiziranost in časovno usklajenost vseh obrtnikov, vodovodarja, električarja, keramičarja...

Bi želeli v času prenove kopalnice na krajši oddih, ni problema - zaupajte nam in ob vrnitvi vas bo pričakala vaša nova kopalnica!


PRENOVA KOPALNICE

PRENOVA KOPALNICE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
PRENOVA KOPALNICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PRENOVA KOPALNICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.