PRENOVA KOPALNICE | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Pri gradbeno rušitvenih delih uporabljamo vrhunsko tehnologijo protiprašne zaščite. Namestimo poseben sesalni sitem, ki preprečuje prašenje preostalih prostorov, tako, da le ti ostanejo čisti in skoraj brez prahu.
PRENOVA KOPALNICE - tipi-top.si


PRENOVA KOPALNICEPRENOVA-KOPALNICE-2021-05-10-09-42-26.jpg

PRENOVA KOPALNICE

AJAK d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPri gradbeno rušitvenih delih uporabljamo vrhunsko tehnologijo protiprašne zaščite. Namestimo poseben sesalni sitem, ki preprečuje prašenje preostalih prostorov, tako, da le ti ostanejo čisti in skoraj brez prahu. To je še posebej pomembno pri prenovah v blokih, saj tako odpade tisti najbolj neprijeten del prenavljanja. Najprej zaščitimo pohištvo in tla v prostorih, skozi katere prihajamo do kopalnice. Nato sledi demontaža obstoječih elementov. Običajno je potrebno odstraniti obstoječe keramične ploščice, kopalno ali tuš kad, morebiti tudi omet in estrih. Odstranimo staro vodovodno inštalacijo. Včasih je smiselno podreti tudi steno, da združimo kopalnico in sosednji prostor – če je mogoče, lahko s tem pridobite večjo kopalnico. Ves odpadni material odpeljemo na ekološko ustrezna odlagališča.

Sledijo izvajalna dela. Vodovodno in odtočno inštalacijo napeljemo podometno, glede na potrebe napeljemo tudi električno inštalacijo. Nato izvedemo morebitno pozidavo, dozidavo in izravnavo sten in tal.

Pomembno je, da vodovodna inštalacija ustreza higienskim zahtevam, zato uporabljamo predvsem vodovodne cevi iz umetnih mas, to so polipropilen cevi, ki so skladne s tehničnimi zahtevami. Te opredeljujejo potrebne lastnosti materiala za odpornost na notranji pritisk, temperaturo, nepropustnost, trpežnost in druge tehnične lastnosti. Potrebno je, da speljemo cevi kar je mogoče optimalno. Prav tako uporabljamo tehnično skladne in ekološko neoporečne druge materiale, kot so hidroizolacija, lepila in druge.

Sledi vgradnja tuš ali kopalne kadi. Nato pričnemo s polaganjem ploščic in zaključimo s fugiranjem ploščic.

V zadnji fazi prenove kopalnice ostane še fina montaža izbrane kopalniške opreme. Opremo vam na vašo željo tudi dostavimo.

Po opravljenih vseh delih kopalnico očistimo in s tem zaključimo našo storitev komplet kopalnica.


PRENOVA KOPALNICE

PRENOVA KOPALNICE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
PRENOVA KOPALNICE | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PRENOVA KOPALNICE | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.