POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI | DOMINVEST D.O.O | PONUDBA tipi-top.si


OSTALE STORITVE
Družba Dominvest doo poleg osnovnih storitev nepremičninskega posredovanja ponuja tudi širok spekter dodatnih storitev. Odločitev za to smo sprejeli, ker želimo našim strankam omogočiti, da vse storitve povezane z lastno ali želeno nepremičnino dobijo na enem mestu in ni potrebno iskanje več ponudnikov oziroma njihovo medsebojno usklajevanje.
POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI - tipi-top.si


POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMIPOSLOVANJE-Z-NEPREMIČNINAMI-2021-12-08-10-56-15.jpg

POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI

DOMINVEST D.O.O - Delujemo na področju: posavska, gorenjska, koroška, podravska, pomurska, primorsko-notranjska, zasavska, savinjska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, goriška, obalno-kraška SlovenijaOSTALE STORITVE
Družba Dominvest d.o.o. poleg osnovnih storitev nepremičninskega posredovanja ponuja tudi širok spekter dodatnih storitev. Odločitev za to smo sprejeli, ker želimo našim strankam omogočiti, da vse storitve povezane z lastno ali želeno nepremičnino dobijo na enem mestu in ni potrebno iskanje več ponudnikov oziroma njihovo medsebojno usklajevanje.

Tako vam lahko ponudbimo naslednje storitve:

izdelava cenitvenih poročil za vse vrste nepremičnin,
priprava in izvedba vseh pravnih poslov, ki zadevajo nepremičnine (kupoprodajne, darilne, služnostne pogodbe, ipd.),
ureditev stanja v vseh nepremičninski evidencah, kot so zemljiški kataster, kataster stavb, register nepremičnin in zemljiška knjiga,
evidentiranje etažne lastnine,
zastopanje na javnih dražbah in v postopkih zbiranja ponudb.
Za dodatne informacije oziroma naročilo navedenih storitev se lahko kadar koli obrnete na naše predstavnike. Kontaktna oseba je:
Anže UREVC, univ. dipl. inž. grad.,
anze.urevc@dominvest.si,
(04) 581 26 20.

Prav tako nas lahko v času uradnih ur obiščite na Cesti maršala Tita 18 na Jesenicah ali Ulici Staneta Žagarja 2b v Radovljici.


POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI

POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI | DOMINVEST D.O.O | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI | DOMINVEST D.O.O | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.