POSEK IN SPRAVILO LESA | GOZDARSTVO IVAN MLAKAR s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Prihranite svoj čas in svojo varnost! Delo zaupajte strokovnjakom! Sečnja in spravilo ter prevoz lesa je lahko nevaren posel, ki ga je potrebno opravljati skrbno in načrtovano, s kvalitetno delovno silo in varnostno opremo.

Zahtevni teren ni nikakršna ovira za nas.
POSEK IN SPRAVILO LESA - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
POSEK IN SPRAVILO LESAPOSEK-IN-SPRAVILO-LESA-2021-11-24-11-58-21.png

POSEK IN SPRAVILO LESA

GOZDARSTVO IVAN MLAKAR s.p. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, pomurska, podravska, osrednjeslovenska, zasavska, posavska, jugovzhodna, goriška, koroška, obalno-kraška, gorenjska, savinjska SlovenijaPrihranite svoj čas in svojo varnost! Delo zaupajte strokovnjakom! Sečnja in spravilo ter prevoz lesa je lahko nevaren posel, ki ga je potrebno opravljati skrbno in načrtovano, s kvalitetno delovno silo in varnostno opremo.

Zahtevni teren ni nikakršna ovira za nas. Imamo vso potrebno opremo kot tudi dolgoletne izkušnje, da se spopademo tudi s poseki dreves na zahtevnih terenih.

Čistimo zarasle površine ročno ali strojno. Imamo profesionalne stroje, ki jih lahko uporabljamo v različnih terenih in z njimi opravimo kvalitetno izvedbo del. Reference: Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov RS, Geodetska uprava RS, Stanovanjski sklad RS , DARS d.d.


POSEK IN SPRAVILO LESA

POSEK IN SPRAVILO LESA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
POSEK IN SPRAVILO LESA | GOZDARSTVO IVAN MLAKAR s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - POSEK IN SPRAVILO LESA | GOZDARSTVO IVAN MLAKAR s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.