POROČNO FOTOGRAFIRANJE | PONUDBA tipi-top.si


Moj cilj je doseči poročne fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisane kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

FOTOGRAFIRANJE POROKE
Vsaka poroka je zgodba in izziv zase.
POROČNO FOTOGRAFIRANJE - tipi-top.si


POROČNO FOTOGRAFIRANJEPOROČNO-FOTOGRAFIRANJE-2022-01-05-11-12-32.jpg

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

- Delujemo na področju: zasavska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, posavska, koroška, savinjska, goriška, jugovzhodna, podravska, osrednjeslovenska, obalno-kraška SlovenijaMoj cilj je doseči poročne fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisane kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

FOTOGRAFIRANJE POROKE
Vsaka poroka je zgodba in izziv zase. Moje lastno zadovoljstvo in zadovoljstvo para s končnim izdelkom pa največja nagrada. Poročno fotografiranje me spremlja že 15 let in v tem času sem imel priložnost fotografirati čez dvesto porok. Prve pare sem kot poročni fotograf spremljal že v času študija na Visoki šoli za oblikovanje materiala in fotografijo v Sežani, kjer sem diplomiral prav s področja poročna fotografija.

Priprave na poročni dan se v veliki večini začnejo že kakšno leto pred planiranim datumom. Pri izbiri fotografa za poroko se pojavi veliko vprašanj. Preberite si odgovore na pogosta vprašanja v zvezi s poročnim fotografiranjem, ki bodo pojasnila podrobnosti.

1. Koliko ur zajema vaša ponudba za poročno fotografiranje?
Moja ponudba zajema 10 ur fotografiranja. Lahko pa se dogovorimo, da sem na poroki prisoten manj ali več časa.

2. Kdaj bova prejela poročne fotografije?
Nekaj dni po poroki bosta prejela pet izbranih in obdelanih fotografij. Vse ostale fotografije dobita v roku dveh do štirih tednov.

3. Pri fotografiranju sva nesproščena. Kako to premagati?
Nesproščenost bosta najlažje premagala na predporočnem fotografiranju, ki je hkrati tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Takrat bosta spoznala moj način dela in zadrega pred fotoaparatom bo minila. Na dan poroke bosta oba tako veliko bolj sproščena, poročne fotografije pa bolj spontane.

4. Izdelate tudi poročno foto knjigo?
Ponujam visoko kvalitetne poročne foto knjige, vrhunskega evropskega proizvajalca. Na voljo so tudi manjši duplikati za obdarovanje ter škatle za shranjevanje knjig. Več o poročnih knjigah si lahko preberete na strani Poročna fotografija, v živo pa jih bosta lahko prelistala na našem spoznavnem srečanju.

5. Ali obstaja nevarnost poškodbe ali izbrisa fotografij?
Pri poročnem fotografiranju vedno uporabljam dve spominski kartici hkrati, kar pomeni, da so vse posnete fotografije shranjene dvakrat. Po poročnem dnevu pa fotografije prenesem na računalnik in še na zunanji disk. Na ta način poskrbim, da so vse fotografije varno shranjene.

6. Od kod ste in ali pridete tudi v oddaljene kraje?
Prihajam iz osrednjeslovenske, natančneje iz Domžal. Poroke fotografiram po celotni Sloveniji in tudi v tujini. Razdalja mi ne predstavlja nobene ovire.


POROČNO FOTOGRAFIRANJE

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
POROČNO FOTOGRAFIRANJE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - POROČNO FOTOGRAFIRANJE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.