POHIŠTVO PO MERI | Aleš Potočnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Notranja vrata Potočnik izstopajo po vrhunski kakovosti in sodobnem dizajnu. Vašim prostorom bodo podarila še zadnjo pikico na i.

ponudbe
POHIŠTVO PO MERI - tipi-top.si


POHIŠTVO PO MERIPOHIŠTVO-PO-MERI-2021-04-28-05-41-49.jpg

POHIŠTVO PO MERI

Aleš Potočnik s.p. - Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaNotranja vrata Potočnik izstopajo po vrhunski kakovosti in sodobnem dizajnu. Vašim prostorom bodo podarila še zadnjo pikico na i.

Naša ponudba:
Kuhinje
Dnevni prostori
Spalnice
Kopalnice
Ostalo pohištvo
Nagrade
Turistični objekti
Poslovni prostori
Notranja vrata
Naša zgodba
Novice
Financirani projekti EU

Svetujemo, načrtujemo (3D-izris in vizualizacija v prostoru), izdelamo po Vaših merah, dostavimo in zmontiramo. Našli bomo pravo rešitev za Vaš prostor!

Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin.


POHIŠTVO PO MERI

POHIŠTVO PO MERI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
POHIŠTVO PO MERI | Aleš Potočnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - POHIŠTVO PO MERI | Aleš Potočnik s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam