PLOČEVINASTE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

Sodobne zlitine in tehnološki napredki predelave in obdelave pločevin so preprosto kritino zopet vrnile na sodobne objekte. Trenutno je na voljo zanimiva paleta različnih profilov, ki popestrijo vašo fasado.

ponudbe
PLOČEVINASTE FASADE - tipi-top.si


PLOČEVINASTE FASADEPLOČEVINASTE-FASADE-2021-08-06-09-46-48.jpg

PLOČEVINASTE FASADE

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaSodobne zlitine in tehnološki napredki predelave in obdelave pločevin so preprosto kritino zopet vrnile na sodobne objekte. Trenutno je na voljo zanimiva paleta različnih profilov, ki popestrijo vašo fasado.

RHEINZINK FASADE
rheinzink JerkovičŠiroka paleta različnih profilov Rheinzinka na fasadi vsebuje: valoviti profil, trapezni profil, uvihani opaž, utorni opaž, horizontalni opaž, veliki in mali romb, stoječi zgib in klik letev. Izredno kvalitetna in obstojna fasada iz naravnih materialov zagotavlja dolgo življensko dobo fasade in objekta ter odlično zaščito pred vplivi okolja.


PLOČEVINASTE FASADE

PLOČEVINASTE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PLOČEVINASTE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PLOČEVINASTE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam