PARKETARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

Naše podjetje spremeni vaš dom, pisarno ali telovadnico v prostor, kjer se radi zadržujete. Parket je dolgotrajno vgrajena osnova prostorov.

ponudbe
PARKETARSTVO - tipi-top.si


PARKETARSTVOPARKETARSTVO-2021-12-21-11-25-05.png

PARKETARSTVO

- Delujemo na področju: obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna, goriška, pomurska, zasavska, gorenjska, posavska, primorsko-notranjska, podravska, osrednjeslovenska, koroška SlovenijaNaše podjetje spremeni vaš dom, pisarno ali telovadnico v prostor, kjer se radi zadržujete. Parket je dolgotrajno vgrajena osnova prostorov. Naše poslanstvo je, da je skrbno izbran, dobro vgrajen in tako postane razlog za vsakodnevno dobro počutje vas, vaše družine ali sodelavcev.

Vedno se trudimo najti pravo rešitev za vsako stranko. Parket je trajen in je po vgradnji vsakodnevni spremljevalec.

“Detajli in natančnost štejejo. Dogovor s stranko je ključen, kar se dogovoriva, drži.”

Pomemben je proces in zaporedje. Natančen ogled, da informacije o ustrezni pripravi prostora, izbiri material in nadaljnjem vzdrževanju.

Storitve podjetja Hud parket zajemajo:

Dobava vseh naših izdelkov in drugega vgradnega materiala
Priprava podlage : strojno brušenje estriha, nanos izravnalne mase,
Polaganje talne obloge
Brušenje parketa
Lakiranje ali oljenje parketa
Montaža zaključnih letvic
Izdelava lesenih teras
Za več informacij nas kontaktirajte!


PARKETARSTVO

PARKETARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
PARKETARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - PARKETARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam