Online inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si

Legitantovi inštruktorji imamo bogate izkušnje s poučevanjem prek spleta, saj se vseskozi prilagajamo raznolikim potrebam učencev in raziskujemo napredne načine poučevanja. Naše online inštrukcije so zato prav tako kakovostne kot delo v živo, imajo pa tudi številne prednosti.

ponudbe
Online inštrukcije - tipi-top.si


Online inštrukcijeOnline-inštrukcije-2022-01-07-12-11-26.png

Online inštrukcije

- Delujemo na področju: goriška, jugovzhodna, savinjska, primorsko-notranjska, posavska, podravska, osrednjeslovenska, koroška, pomurska, obalno-kraška, zasavska, gorenjska SlovenijaLegitantovi inštruktorji imamo bogate izkušnje s poučevanjem prek spleta, saj se vseskozi prilagajamo raznolikim potrebam učencev in raziskujemo napredne načine poučevanja. Naše online inštrukcije so zato prav tako kakovostne kot delo v živo, imajo pa tudi številne prednosti.

Kako potekajo online inštrukcije?
Prek telefonske številke 031 409 496 ali kontaktnega obrazca rezerviraj svoj termin.
Želiš sam izbrati inštruktorja? Spoznaj našo ekipo in izberi tistega, ki ti je najbolj všeč!
Z izbranim inštruktorjem preizkusita, če ti način dela in izbrana orodja odgovarjajo, in pot do znanja se lahko prične!
Te zanima še kaj? Kontaktiraj nas in z veseljem ti bomo pomagali! Mnoge odgovore najdeš tudi v rubriki pogosta vprašanja.
Online inštrukcije so vse bolj priljubljene
Pri Legitantu spletne inštrukcije matematike in fizike omogočamo že vse od ustanovitve. Sprva so bile bolj izjema kot pravilo, vse od pričetka epidemije Covid-19 in z njo povezanih ukrepov pa jih redno izvajamo. Poleg stalnih strank so namreč našo pomoč v času karantene poiskali tudi učenci, ki so se že prej pogosteje soočali s težavami pri matematiki in fiziki, pouk na daljavo pa je njihovo delo dodatno otežil.

Hitro smo spoznali, da pouk prek spleta ni enakovreden izkušnji v učilnici, saj se učitelji veliko težje posvetijo posameznim učencem. Mnogi od njih zato potrebujejo dodatno razlago in redno podporo izkušenega inštruktorja. V ta namen smo svoj program še dodatno prilagodili, predvsem na področju priprave na maturo.

Naše prilagojene online inštrukcije matematike in fizike so tako mnogim dijakom že pomagale uspešno prestati zrelostni izpit in se vpisati na želeno fakulteto.

Odzivi na inštrukcije prek spleta so tudi nasploh zelo pozitivni. Tako osnovnošolci kot dijaki in študenti se na spletno učenje hitro privadijo, sistem pa jim je tudi všeč, saj jim omogoča več svobode pri načrtovanju dela in več prostega časa.

Komu vse so namenjene online inštrukcije matematike in fizike?
Vsem osnovnošolcem z luknjami v znanju ali težavami pri učenju
Spletne inštrukcije predstavljajo priročno dopolnitev učiteljeve razlage, posebej za tiste, ki težje sledite šolski snovi in samostojno pridobivajo znanje. Legitantovi inštruktorji pri poučevanju učence vseskozi tudi motiviramo in se jih trudimo navdušiti z zanimivimi primeri uporabe znanja v resničnem življenju.

Dijakom prvega ali drugega letnika gimnazije ali srednje šole
Dijaki, ki vam matematika in fizika na daljavo že v izhodišču predstavljajo težave, ne odlašajte ter si čim prej priskrbite spletne inštrukcije. Znanje, ki ga pridobivate sedaj, namreč predstavlja podlago za uspešno delo v višjih letnikih. Pomanjkljive osnove se lahko vam lahko “maščujejo” pri pripravi na maturo in kasneje na študiju.

Dijakom višjih letnikov gimnazije ali srednje šole
Online inštrukcije so lahko odlična dodatna priprava na maturo, predvsem za dijake, ki za utrjevanje znanja potrebujete večjo količino vaj s pomočjo inštruktorja. Našo ekipo sestavljamo mladi učitelji, ki razumemo potrebe bodočih maturantov, zato je naš program priprave popolnoma prilagojen zahtevam maturitetnih preizkusov.

Študentom različnih naravoslovnih smeri
Posebej v času, ko sta druženje med študenti in izmenjava znanj okrnjena, so online inštrukcije rešilna bilka za vse, ki vas je strah izpitov ali kolokvijev s področij matematike in fizike, pa tudi finančne matematike ali kemije.


Online inštrukcije

Online inštrukcije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Online inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Online inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam