Ometi | Burger d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ometi so še vedno ena pomebnih faz pri gradnji, kjer poleg prave izbire materialov šteje predvsem izvedba za katero stojimo.

Izdelava strojnih ometov je faza, ki pri gradnji hiše naredi prvi vidnejši korak naprej in skrije opečne stene, ki smo jih pred tem nekaj časa naveličano gledali.
Ometi - tipi-top.si


OmetiOmeti-2021-12-20-09-50-08.png

Ometi

Burger d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, koroška, goriška, podravska, osrednjeslovenska, posavska, gorenjska, savinjska, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, zasavska SlovenijaOmeti so še vedno ena pomebnih faz pri gradnji, kjer poleg prave izbire materialov šteje predvsem izvedba za katero stojimo.

Izdelava strojnih ometov je faza, ki pri gradnji hiše naredi prvi vidnejši korak naprej in skrije opečne stene, ki smo jih pred tem nekaj časa naveličano gledali.

V taki obliki, kot se na začetku ometi izdelajo, jih bomo gledali še nekaj časa, zato je pomembno, da so izdelani kakovostno.

Iz dneva v dan se trudimo, da postane naše podjetje sinonim za kakovost, na katero smo vsi ponosni. Skozi dolgoletno tradicijo podjetja smo se skozi vsa ta leta ogromno naučili in zaradi nenehne želje po izboljšavah in inovacijah neprestano iščemo nove smernice,da izboljšamo kakovost. Z vrhunsko kakovostjo smo do sedaj prepričali že veliko število naših zadovoljnih strank.Kvalitetni ometi so izdelani iz kvalitetnih materailov, so lepi na pogled in dosegajo kar najboljšo ravnino. Za zagotavljanje takih rezultatov je potrebno predvsem veliko natančnosti, volje, znanja in izkušenj.

Izvajamo:
Enoslojni cementno mavčni strojni ometi z zaglajeno oziroma zaribano površino.
Enoslojni apneno mavčni strojni ometi z zaglajeno oziroma zaribano površino.
Dvoslojni apneno cementni strojni ometi z zaribano površino.


Ometi

Ometi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Ometi | Burger d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ometi | Burger d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.