Okna | HAUSMART d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Lesena EURO OKNA so navadno izdelek, ki mu uspe združiti sodobno eleganco z naravo in 100% funkcionalnostjo. Naša lesena okna SVENDBORG gredo z roko v roki z zahtevnostjo strank, ki želijo nekaj več kot „samo“ polnilo zidnih odprtin.
Okna - tipi-top.si


OknaOkna-2022-01-18-07-47-40.png

Okna

HAUSMART d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, pomurska, jugovzhodna, koroška, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, obalno-kraška, goriška, osrednjeslovenska, gorenjska, podravska SlovenijaLesena EURO OKNA so navadno izdelek, ki mu uspe združiti sodobno eleganco z naravo in 100% funkcionalnostjo. Naša lesena okna SVENDBORG gredo z roko v roki z zahtevnostjo strank, ki želijo nekaj več kot „samo“ polnilo zidnih odprtin. Prav zato smo tudi pri tem segmentu naše ponudbe največjo možno pozornost posvetili izboru naših dobaviteljev, da bi tako bili sposobni zadovoljiti kakršnekoli nadstandardne zahteve naših potencialnih strank.

Naša serija lesenih oken SVENDBORG se izdeluje skladno z najnovejšimi razvojnimi dognanji in je pod stalno kontrolo inštituta za preiskave v Zlinu, ki za naše izdelke izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naši izdelki izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar jamči dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Standardna garancija na lesena okna SVENSVENDBORG je 5 let.

Novi PVC profilni sistem oken SYNEGO nemškega proizvajalca REHAU je sodoben sedemkomorni sistem, ki ima gradbeno globino 80 mm in optimalno višino okvirja in krila 1170mm. Širina in razporeditev sedmih komor znižujeta prehajanje toplote preko profila na minimum. Zahvaljujoč izvrstnim lastnostim toplotne izolacije SYNEGO oken se poraba energije zniža že takoj s prvim dnem. Tako lahko sproščeno pričakujete Vaše račune za stroške ogrevanja in prihodnje dvige cen energije.

Trdnost sistema Rehau SYNEGO je zagotavlja optimalno nameščena ojačitev glede na zahteve po statičnosti celotne okenske konstrukcije. Ta dovršena rešitev okna zagotavlja njegovo brezhibno funkcionalnost. Večji ugrez izolacijskega stekla v profil izrazito znižuje tvorbo neželenega kondenza na notranji strani okvirja, krila in stekla. Pomik kanala za okovje bliže k sredini in pravilna vgradnja najnovejše priznanega nemškega proizvajalca okovja podjetja ROTO, tvorijo funkcionalno prepreko nasilnemu vstopu.


Okna

Okna

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Okna | HAUSMART d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Okna | HAUSMART d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.