Okna | GVT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.siPVC Okna so investicija za vse življenje: ko gradite ali obnavljate, ste pred pomembno odločitvijo. Če vam je pomembna oblika, udobje bivanja in prihranek zaradi učinkovite toplotne izolacije ali ohranjanje vrednosti, bo izbira oken pri GVT brez dvoma prava za vas.
Okna - tipi-top.si


OknaOkna-2022-01-18-07-52-07.png

Okna

GVT d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, gorenjska, zasavska, podravska, goriška, obalno-kraška, savinjska, koroška, jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska Slovenija
PVC Okna so investicija za vse življenje: ko gradite ali obnavljate, ste pred pomembno odločitvijo. Če vam je pomembna oblika, udobje bivanja in prihranek zaradi učinkovite toplotne izolacije ali ohranjanje vrednosti, bo izbira oken pri GVT brez dvoma prava za vas.
Naš spekter ponudbe je vsestranski: od sistemov za okna, garažna vrata, vhodna vrata, terase RELAZZO vse do senčil, rolet in polken. Ob inovativnih sistemskih rešitvah vas bomo podprli s prvovrstnimi storitvami v vseh fazah gradnje – od načrtovanja objekta, pa vse do izvedbe.

Nova okna SYNEGO so idealen varčevalni program. V primerjavi z aktualnimi standardnimi okni vam SYNEGO ponuja do 50% več toplotne izolacije. Tako lahko občutno znižate vaše stroške ogrevanja in dvignete vrednost vaše nepremičnine - danes, jutri in pojutrišnjem.

SYNEGO ponuja popolno prilagodljivost.

Trojna zasteklitev, debelina stekla do 51 mm

Široka paleta profilov, širok izbor barv, oblik in raznovrstnih možnosti namestitve.

Lastnosti

Globina: 80 mm, centralno tesnjenje
Število komor: 7
Toplotna izolacija:Uf ≤ 1,0 W/m²K
Zvočna izolacija: do Rw, P = 46 dB
Protivlomna odpornost: do RC3
HDF tehnologija za bolj gladke površine


Okna

Okna

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Okna | GVT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Okna | GVT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.