Ogrevanje Vodovod Plin | PONUDBA tipi-top.si


ZA VSAKOGAR SE KURILNICA NAJDE

Z našimi izkušnjami in v sodelovanju z različnimi prodajalci vam lahko svetujemo,uredimo nakup peči različnih proizvajalcev in montažo v naši režiji DOBRA CENA V KOMPLETU. Poskrbimo pa tudi za vse potrebne dokumente subvencioniranih peči,toplotnih črpalk.
Ogrevanje Vodovod Plin - tipi-top.si


Ogrevanje Vodovod PlinOgrevanje-Vodovod-Plin-2021-06-04-11-43-49.jpg

Ogrevanje Vodovod Plin

- Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaZA VSAKOGAR SE KURILNICA NAJDE

Z našimi izkušnjami in v sodelovanju z različnimi prodajalci vam lahko svetujemo,uredimo nakup peči različnih proizvajalcev in montažo v naši režiji DOBRA CENA V KOMPLETU. Poskrbimo pa tudi za vse potrebne dokumente subvencioniranih peči,toplotnih črpalk. Staro peč odpeljemo in po potrebi uredimo prostor za novo peč (obnova keramike,beljenje,flikanje dimnika,..

OBNOVA KOPALNIC 7 DNI

Opravljamo kompletno obnovo ali samo inštalacije,Imamo odlično ekipo (keramičar,malar,električar,..),Hitra in zanesljiva dobava

DELA MALA IN OPRAVLJAMO VSA INŠTALATERSKA VELIKA

-ČIŠČENJE GRELNIKOV VODE -MONTAŽA KOLEKTORJEV
-ODMAŠEVANJE ODTOKOV -MENJAVA PIP
-MONTAŽA VRTNIH KORIT -TALNO OGREVANJE
-RADIATORSKO OGREVANJE -MONTAŽA TOPLOTNIH ČRPALK
-SANACIJA JAŠKOV -VGRADNJA ČISTILNIH NAPRAV


Ogrevanje Vodovod Plin

Ogrevanje Vodovod Plin

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Ogrevanje Vodovod Plin | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ogrevanje Vodovod Plin | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.