Ogrevalni sistemi | Termoting d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Ogrevanje
Izbirate lahko med ogrevanjem na biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje sanitarne vode s sončnimi kolektorji, centralno ogrevanje na kurilno olje ali plin. Najcenejši in hkrati kakovostni način ogrevanja predstavlja ogrevanje z obnovljivimi viri energije: les, voda, zemlja, zrak.

ponudbe
Ogrevalni sistemi - tipi-top.si


Ogrevalni sistemiOgrevalni-sistemi-2021-12-07-10-19-35.png

Ogrevalni sistemi

Termoting d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, zasavska, posavska, pomurska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, obalno-kraška, podravska, koroška, goriška, savinjska SlovenijaOgrevanje
Izbirate lahko med ogrevanjem na biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje sanitarne vode s sončnimi kolektorji, centralno ogrevanje na kurilno olje ali plin. Najcenejši in hkrati kakovostni način ogrevanja predstavlja ogrevanje z obnovljivimi viri energije: les, voda, zemlja, zrak.

Ogrevanje s kotli na kurilno olje ali plin
Plinski in oljni kotli nam omogočajo maksimalno udobje pri ogrevanju. Delovanje je popolnoma avtomatizirano. Žal je cena energentov precej višja.

Ogrevanje s toplotno črpalko
Ogrevanje s toplotno črpalko kot alternativnim virom ogrevanja je energetsko zelo učinkovito in predstavlja okolju prijazen način ogrevanja. Toplotna črpalka toploto iz okolice pretvarja v toplotno energijo primerno za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Toplotne črpalke pretvarjajo energijo, ki je zbrana v različnih snoveh v naravi. Takšno ogrevanje je primerno za objekte z dobro toplotno izolacijo.

Ogrevanje na biomaso

Ogrevanje na biomaso je cenejši način ogrevanja hiš in stanovanj. Najpogostejše uporabljena biomasa za ogrevanje je les. V zadnjem času so vedno bolj aktualni kotli na pelete.

Kotli na pelete nam omogočajo skoraj enako udobnost, kot kotli na olje vendar z bistveno cenejšim energentom. Lesna biomasa predstavljaja ekonomični vir ogrevanja in je v kombinaciji s sodobnimi kurilnimi napravami prijazno do okolja.

Ogrevanje sanitarne vode

Ogrevanje sanitarne vode s solarnimi sistemi ali toplotno črpalko. Sončnii kolektorji s pomočjo sončne energije ogrevajo vodo v hiši v vseh letnih časih.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je enostaven in ekonomičen način za toplo sanitarno vodo. Lahko jo kombiniramo z vsemi načini ogrevanja prostorov.


Ogrevalni sistemi

Ogrevalni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Ogrevalni sistemi | Termoting d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ogrevalni sistemi | Termoting d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam