Ograje | Ograje Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

ZAKAJ IZBRATI NAS?
V podjetju Ograje Kočevar že več kot 15 let izdelujemo ograje in ograjna vrata vrhunske kakovosti in designa, ki so v celoti plod lastnega znanja in razvoja. Zagotavljamo celovito storitev, od načrtovanja do izvedbe in montaže.

ponudbe
Ograje - tipi-top.si


OgrajeOgraje-2021-12-07-09-50-02.jpg

Ograje

Ograje Kočevar d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, gorenjska, goriška, zasavska, osrednjeslovenska, podravska, posavska, koroška, obalno-kraška, pomurska, savinjska, primorsko-notranjska SlovenijaZAKAJ IZBRATI NAS?
V podjetju Ograje Kočevar že več kot 15 let izdelujemo ograje in ograjna vrata vrhunske kakovosti in designa, ki so v celoti plod lastnega znanja in razvoja. Zagotavljamo celovito storitev, od načrtovanja do izvedbe in montaže. Letno izdelamo preko 5500 ograjnih sistemov in montiramo preko 170 kilometrov ograj. Tisoči zadovoljnih kupcev vsako leto potrjujejo naše poslanstvo – skrb za to, da je vaš dom, prostor zares vaš svet, ponos, vaša varnost in zasebnost.

STROKOVNJAKI ZA OGRAJE
O PODJETJU

V podjetju Ograje Kočevar zagotavljamo celovite rešitve na področju ograjnih sistemov. Ustvarjamo zasebne in varne prostore za bivanje, varujemo premoženje in ljudi. Smo prvi slovenski proizvajalec in največji ponudnik ograjnih sistemov. Naše rešitve zagotavljajo varnost, estetsko dovršenost, vizualno zaporo in protihrupno zaščito ljudem, bivalnim, poslovnim in industrijskim objektom.

Proizvodnjo in organizacijo storitev smo zasnovali okoli rešitev za stranko. Zagotavljamo celovito storitev, od načrtovanja do izvedbe in montaže. Letno izdelamo preko 5500 ograjnih sistemov in montiramo preko 170 kilometrov ograj. Vse, vključno s proizvodnim procesom, je plod lastnega znanja in razvoja.

Našim kupcem zagotavljamo kakovostne rešitve na področju ograjnih sistemov in stremimo k popolnosti.
Izhajamo iz želja, potreb in pričakovanj strank.
Zagotavljamo skladnost oblik, dostopne, zanesljive in trajne rešitve.
Strankam omogočamo široko izbiro vse od standardnih zahtev do celovitih individualiziranih rešitev.


Ograje

Ograje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Ograje | Ograje Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ograje | Ograje Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam