Ograje | MELTAL IS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Razmišljate o postavitvi nove ali obnovitvi že obstoječe zunanje ograje za stanovanjski ali poslovni objekt? Za vas imamo rešitev in sicer lamelne ograje Metrapan. Zakaj izbrati lamelno ograjo? Lamelne ograje Metrapan so cenovno ugodne, trajne in enostavne za vgradnjo ter vzdrževanje, zagotavljajo vam zadostno zasebnost in hkrati propustnost svetlobe.
Ograje - tipi-top.si


OgrajeOgraje-2022-01-18-10-53-14.png

Ograje

MELTAL IS d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, podravska, goriška, obalno-kraška, primorsko-notranjska, pomurska, jugovzhodna, posavska, zasavska, gorenjska, savinjska, osrednjeslovenska SlovenijaRazmišljate o postavitvi nove ali obnovitvi že obstoječe zunanje ograje za stanovanjski ali poslovni objekt? Za vas imamo rešitev in sicer lamelne ograje Metrapan. Zakaj izbrati lamelno ograjo? Lamelne ograje Metrapan so cenovno ugodne, trajne in enostavne za vgradnjo ter vzdrževanje, zagotavljajo vam zadostno zasebnost in hkrati propustnost svetlobe.

Lamelna ograje je sestavljena iz nosilnih stebrov in ograjnih elementov iz lamel, ki so lahko različne oblike, barve in dolžine.

Izbirate lahko med tremi tipi lamelnih ograj Metrapan in sicer:

Lamelno ograjo Metrapan KLASIK

Lamelno ograjo Metrapan Z

Lamelno ograjo Metrapan DUO


Ograje

Ograje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Ograje | MELTAL IS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ograje | MELTAL IS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.