Ograje | ELŠNIK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Balkonske ograje brez vidnih stebrov


Ograja za balkon Linea je najnovejši GUARDI model balkona v naši ponudbi. Ograja je narejena iz aluminijastih lamel, je trajna rešitev za vaš balkon ali teraso.
Ograje - tipi-top.si


OgrajeOgraje-2021-12-07-09-54-22.png

Ograje

ELŠNIK d.o.o - Delujemo na področju: goriška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, zasavska, primorsko-notranjska, pomurska, obalno-kraška, podravska, gorenjska, posavska, savinjska, koroška SlovenijaBalkonske ograje brez vidnih stebrov


Ograja za balkon Linea je najnovejši GUARDI model balkona v naši ponudbi. Ograja je narejena iz aluminijastih lamel, je trajna rešitev za vaš balkon ali teraso. Ima 15-letno garancijo.

Aluminijasta balkonska ograja Linea predstavlja ekskluziven model ograje za balkon, katerega posebnost je, da nima vidnih stebrov iz zunanje strani. Vaš balkon oz. terasa bo imela zelo eleganten in sodoben videz.

BREZČASNI MINIMALIZEM, EKSKLUZIVEN VIDEZ, NEVIDNI STEBRI


Dvoriščne ograje Epos design by Studio F.A. Porsche predstavljajo najnovejši trend ograj v naši ponudbi. Moderne zunanje lamelne ograje iz aluminija so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo.

Lamelne ograje Epos so ekskluzivne moderne ograje, katerih posebnost je, da nimajo vidnih stebrov iz ulične strani. Vaše dvorišče bo imelo zato zelo eleganten in sodoben minimalističen videz.

ELEGANCA, SODOBEN VIDEZ, TRADICIJA


Ograje Toskana združujejo tradicijo in moderen dizajn. Narejene so iz aluminija in so tako trajna rešitev za dvorišče vaše hiše. Kvaliteta in dolga življenjska doba ograj je pri GUARDI-ju vedno na prvem mestu.

Model dvoriščnih ograj Toskana v secesijskem slogu popolnoma upraviči svoje ime. Te ograje zaznamuje preprosta eleganca povezana z dekorativnimi okraski. Za modernejšo izvedbo jih lahko kombiniramo s polnilirazličnih perforacij.


Ograje

Ograje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Ograje | ELŠNIK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Ograje | ELŠNIK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386