Oglaševanje na spletu | PONUDBA tipi-top.si

Oglaševanje na spletu je ena ključnih marketinških strategij za spletne trgovce in B2B podjetja. Z Google Ads oglasi poskrbimo, da zasedete prve pozicije v iskalnem omrežju Googla, z oglasnimi pasicami pa nagovorimo široko občinstvo.

ponudbe
Oglaševanje na spletu - tipi-top.si


Oglaševanje na spletuOglaševanje-na-spletu-2021-12-08-10-34-47.png

Oglaševanje na spletu

- Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska, koroška, gorenjska, goriška, pomurska, podravska, posavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna SlovenijaOglaševanje na spletu je ena ključnih marketinških strategij za spletne trgovce in B2B podjetja. Z Google Ads oglasi poskrbimo, da zasedete prve pozicije v iskalnem omrežju Googla, z oglasnimi pasicami pa nagovorimo široko občinstvo. Na Facebooku in Instagramu vzpostavimo kampanje za učinkovito spletno prodajo, na Linkedinu pa izvajamo lead generation kampanje za pridobivanje kakovostnih B2B leadov.

Oglaševanje na spletu omogoča natančno ciljanje vašega občinstva glede na demografijo, interese, kontekst ali vedenje na spletu. Vaše potencialne stranke lahko nagovarjamo s tekstovnimi oglasi, ko iščejo informacije na Googlu ali jim prikažemo oglasne pasice, medtem ko brskajo po spletnih straneh ali družbenih omrežjih. Oglase pripravimo premišljeno glede na vaše ciljno občinstvo in faze njihove nakupne poti. Uspešnost oglasov budno spremljamo, testiramo in ustrezno prilagajamo, da s pravo kombinacijo dosežemo najboljši izid.

Google Ads (Adwords) omogoča, da se vaši oglasi pojavijo v iskalnem omrežju na brskalniku Google ali v Googlovem prikaznem omrežju, ki vključuje spletna mesta, videoposnetke in aplikacije, kjer se lahko prikazujejo oglasne pasice oziroma banerji.

Pri kampanjah v iskalnem omrežju (search ads) izvedemo podrobno analizo ključnih besed in kampanje ustrezno strukturiramo. Sledi priprava tekstovnih oglasov, nastavitve ponudb za klike (CPC) in oblikovanje razširitev oglasov. Pri Google Ads oglaševanju z banerji pripravimo oglasne pasice različnih formatov in ustrezno nastavimo ciljna občinstva in frekvenco prikazov. Na vseh omrežjih lahko vzpostavimo napredne remarketing kampanje.


Oglaševanje na spletu

Oglaševanje na spletu

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Oglaševanje na spletu | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Oglaševanje na spletu | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam