Odstranjevanje azbestne kritine | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Azbest je snov, ki je potencialno škodljiva. Azbestna vlakna so tako majhna, da jih s prostim očesom ne vidimo.

ponudbe


Notice: Undefined variable: MainImg in /home/tipitop/public_html/AddsVegart.php on line 44

Notice: Undefined variable: AddsRun in /home/tipitop/public_html/AddsVegart.php on line 86Odstranjevanje azbestne kritine - tipi-top.si


Odstranjevanje azbestne kritineOdstranjevanje-azbestne-kritine-2021-08-06-04-00-14.jpg

Odstranjevanje azbestne kritine

Streha Sodnik d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaAzbest je snov, ki je potencialno škodljiva. Azbestna vlakna so tako majhna, da jih s prostim očesom ne vidimo. Prav tako, pa jih tudi ne čutimo ali zavohamo pri vdihu, zato je za odstranjevanje azbestne kritine potrebna naša ekipa strokovnjakov. Zaradi večletnih izkušenj vam bomo azbest odstranili varno in učinkovito, kar je zaradi škodljivih učinkov te snovi zelo pomembno. Naše podjetje poleg znanja poseduje tudi licenco za odstranjevanje in odvoz azbesta, tako da vam zagotavljamo naravi prijazen postopek.

Hkrati pa vam bomo nudili tudi svetovanje, kako staro kritino zamenjati z novo, da bo le ta postavljena v najkrajšem možnem času in v skladu s potrebami vas in vašega doma.


Odstranjevanje azbestne kritine

Odstranjevanje azbestne kritine

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Odstranjevanje azbestne kritine | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Odstranjevanje azbestne kritine | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam