Odkup terjatev in faktoring | Agencija za pospeševanje likvidnosti, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Odkup terjatev (enkratna odprodaja) oziroma faktoring (redna odprodaja) vam omogoča enostaven in hiter dostop do likvidnih sredstev pri prodaji blaga ali storitev z odloženim rokom plačila. S faktoringom svoje zapadle in nezapadle terjatve enostavno pretvorite v denar.
Odkup terjatev in faktoring - tipi-top.si


Odkup terjatev in faktoringOdkup-terjatev-in-faktoring-2021-11-30-11-27-25.jpg

Odkup terjatev in faktoring

Agencija za pospeševanje likvidnosti, d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, koroška, obalno-kraška, jugovzhodna, zasavska, goriška, pomurska, gorenjska, primorsko-notranjska, savinjska, posavska, osrednjeslovenska SlovenijaOdkup terjatev (enkratna odprodaja) oziroma faktoring (redna odprodaja) vam omogoča enostaven in hiter dostop do likvidnih sredstev pri prodaji blaga ali storitev z odloženim rokom plačila. S faktoringom svoje zapadle in nezapadle terjatve enostavno pretvorite v denar.

Pri faktoringu gre za predčasno financiranje, kjer vam na podlagi odstopljenih terjatev omogočimo takojšnje financiranje poslovanja ter vam na ta način zagotavljamo potrebno likvidnost in omogočimo hiter, stalen in zanesljiv dostop do financiranja poslovanja podjetja.

Podjetjem ponujamo več oblik faktoringa:

Prodajni faktoring
Stalni faktoring
Dobaviteljski faktoring
Tuji faktoring


Odkup terjatev in faktoring

Odkup terjatev in faktoring

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Odkup terjatev in faktoring | Agencija za pospeševanje likvidnosti, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Odkup terjatev in faktoring | Agencija za pospeševanje likvidnosti, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386