Obnova kopalnice | SANIKER d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Naša poglavitna storitvena dejavnost so keramična dela. Pohvalimo se lahko z dolgoletno tradicijo, saj je ta dejavnost z nami že od samega zagona podjetja, torej od leta 1991.
Obnova kopalnice - tipi-top.si


Obnova kopalniceObnova-kopalnice-2022-01-17-08-12-12.jpg

Obnova kopalnice

SANIKER d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, primorsko-notranjska, podravska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, gorenjska, jugovzhodna, savinjska, koroška, pomurska, zasavska, posavska SlovenijaNaša poglavitna storitvena dejavnost so keramična dela. Pohvalimo se lahko z dolgoletno tradicijo, saj je ta dejavnost z nami že od samega zagona podjetja, torej od leta 1991. Podjetje ima zaposlena dva izkušena keramičarja, katera že vrsto let razveseljujeta po končanih delih zadovoljne stranke.Z leti dobrega poslovanja, se je razširila tudi naša storitvena ponudba. S tem skrbimo tudi za naše stranke, da jim že ob tako hitrem današnjem tempu življenja, ni potrebno iskati zanesljivega vodovodarja, električarja, mojstra za knauf ali slikopleskarja. BREZPLAČNO vas obiščemo na domu ali v podjetju, si ogledamo objekt, vam sveujemo ter ob izraženi želji izstavimo predračun. Izvajamo celovite prenove kopalnic, bivalnih prostorov, celotnih hiš, teras, poslovnih prostorov skozi vse faze. Storitve izvajamo z našim ali vašim materialom po vsej Sloveniji.


Obnova kopalnice

Obnova kopalnice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Obnova kopalnice | SANIKER d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Obnova kopalnice | SANIKER d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.