Obnova ali izvedba nove fasade | Uren d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Izvedba fasade je lahko velik in umazan poseg, a ne z nami. Vaši hiši damo novo dimenzijo in višjo vrednost.
Obnova ali izvedba nove fasade - tipi-top.si


Obnova ali izvedba nove fasadeObnova-ali-izvedba-nove-fasade-2021-11-23-10-46-07.png

Obnova ali izvedba nove fasade

Uren d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, gorenjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, savinjska, posavska, koroška, podravska, goriška, pomurska SlovenijaIzvedba fasade je lahko velik in umazan poseg, a ne z nami. Vaši hiši damo novo dimenzijo in višjo vrednost.
Izvedemo ogled in izmere vaše hiše ali objekta kjerkoli v Sloveniji. Z računalniškimi programskimi orodji izračunamo optimalno razmerje med investicijo in energetsko učinkovitostjo, ter vam glede na vaše želje predlagamo najustreznejšo rešitev.

Nudimo vam izvedbo vseh tipov fasad, tako kontaktnih kot prezračevalnih ali drugače obloženih.

Poskrbimo, da s čim nižjo investicijo (uredimo subvencijo in kredit) pridobite kvalitetno in odlično izolirano fasado, kjer boste bistveno zmanjšali energetske izgube. Fasada vam bo bistveno povečala vrednost hiše ali objekta ter vam bo služila več desetletij, pa še sosedje vam bodo zavidali.


Obnova ali izvedba nove fasade

Obnova ali izvedba nove fasade

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Obnova ali izvedba nove fasade | Uren d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Obnova ali izvedba nove fasade | Uren d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.