Oblikovanje Notranja oprema | PONUDBA tipi-top.si


Na področju oblikovanja in izris načrtov notranje opreme se s stranko temeljito pogovorimo o željah in skozi projekt predstavimo možnosti izvedbe notranje opreme. Za vas oblikujemo notranjo opremo za vse vrste prostorov kot so: dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kopalnice, poslovni prostori, vrtne lope.
Oblikovanje Notranja oprema - tipi-top.si


Oblikovanje Notranja opremaOblikovanje-Notranja-oprema-2021-08-17-12-39-41.jpg

Oblikovanje Notranja oprema

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaNa področju oblikovanja in izris načrtov notranje opreme se s stranko temeljito pogovorimo o željah in skozi projekt predstavimo možnosti izvedbe notranje opreme. Za vas oblikujemo notranjo opremo za vse vrste prostorov kot so: dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kopalnice, poslovni prostori, vrtne lope...

CELOVIT PROJEKT NOTRANJE OPREME in OBLIKOVANJE POHIŠTVA PO MERI:
Idejna zasnova razporeditve notranje opreme.
Oblikovanje notranje opreme.
Izris načrtov za izdelavo pohištva.
Izbira materialov, barv in obdelave sten, stropov, tal in vrat.
Načrte polaganja keramike, talnih oblog.
Izbor pohištva in svetil.
3D barvne vizualizacije ambienta.
Po dogovoru se z vami tudi odpravimo na nakup opreme.
Nadzor izvajalcev.


Oblikovanje Notranja oprema

Oblikovanje Notranja oprema

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Oblikovanje Notranja oprema | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Oblikovanje Notranja oprema | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.