OMETI | Tim 44 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

O podjetju
Dobrodošli. Smo podjetje, ki že vrsto let izdeluje strojne omete.

ponudbe
OMETI - tipi-top.si


OMETIOMETI-2021-12-20-09-58-29.png

OMETI

Tim 44 d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, gorenjska, osrednjeslovenska, pomurska, posavska, podravska, goriška, savinjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, koroška, zasavska SlovenijaO podjetju
Dobrodošli. Smo podjetje, ki že vrsto let izdeluje strojne omete. Lahko se pohvalimo, da smo bili med prvimi ponudniki le-teh. To pomeni, da imamo z njimi ogromno izkušenj. Z leti smo se prilagajali spremembam, se učili in napredovali. Zaradi nabranega znanja, smo lahko Vaš odličen svetovalec pri izbiri pravega materiala na Vašem objektu in še boljši izvajalec. Uporabljamo vrhunski material in imamo ekipe zaposlenih, ki že vrsto let izdelujejo strojne omete. Naš profesionalni odnos in kakovost sta prepričala mnoge naše stranke. Želimo si prepričati tudi Vas.

STROJNI OMETI in ostala zaključna dela v gradbeništvu!
STROJNI OMETI
Vgradnja ometa je faza, ki na Vašem objektu naredi prvi estetski korak in skrije opečne stene. Vaš objekt prvič dobi podobo hiše. Zato je tako za nas in še bolj za Vas pomembno, da Vam je ta prvi korak všeč in da je izdelan kvalitetno, saj boste naš izdelek gledali še desetletja.

Dobri ometi so izdelani iz kvalitetnih materialov, so lepi na pogled in dosegajo kar najboljšo ravnino. Da pa bi to dosegli, je potrebno veliko natančnosti, volje, znanja in izkušenj. Vse to imamo in z veliko zanesljivimi strankami dokazujemo kvaliteto.

Preizkusite nas.

MATERIALI
Izbira materiala je odvisna od objekta samega in njegove namembnosti ( stanovanjska hiša, poslovna stavba, zdravstvena ordinacija, starejši objekt v adaptaciji …).

Že vrsto let je naša zanesljiva izbira avstrijski material podjetja Quartzolith. V svojem prodajnem programu imajo pestro izbiro materialov, primerne za različne gradnje, od splošnih materialov za strojne omete, do strogo namenskih, namenjenih sanacijam, vlažnim prostorom, termoizolacijam, debeloslojni … Prav tako pa imajo vrsto strokovnjakov, ki so pomembna podpora pri bolj zahtevnih objektih in predvsem pri sanacijah starejših objektov. Strojni ometi z zgoraj naštetimi rešitvami zagotavljajo, da bo Vaš dom brez napak!


OMETI

OMETI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
OMETI | Tim 44 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OMETI | Tim 44 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam