OMETI NANOTEHNOLOGIJA | PONUDBA tipi-top.si


Nano tehnologija je s svojo uporabnostjo segla tudi na področje slikopleskarstva. Klasični materiali so modificirai z nano delci, da razvijajo samočistile površine.
OMETI NANOTEHNOLOGIJA - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
OMETI NANOTEHNOLOGIJAOMETI-NANOTEHNOLOGIJA-2021-08-08-01-23-18.jpg

OMETI NANOTEHNOLOGIJA

- Delujemo na področju: podravska, koroška, zasavska, savinjska SlovenijaNano tehnologija je s svojo uporabnostjo segla tudi na področje slikopleskarstva. Klasični materiali so modificirai z nano delci, da razvijajo samočistile površine. Nano tehnologija omogoča, da se premazi trdno združijo z izbrano podlago. Med sušenjem pa se njihove vezi še dodatno okrepijo. Nano tehnologija omogoča da na obdelani površini nastane izjemno tanka plast, na katero se umazanija ne prime.

Nano premazi so bolj odporni na vodo kot klasični, maščobe, kisli dež in večina kemikalij tako še težje doseže spodnje plasti ometa, kar bi povzročilo njegovo krajšo življenjsko dobo zaradi tega so Nano premazi postali ključni element pri izdelavi fasade.


OMETI NANOTEHNOLOGIJA

OMETI NANOTEHNOLOGIJA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
OMETI NANOTEHNOLOGIJA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OMETI NANOTEHNOLOGIJA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386