OKNA | SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Visoka toplotna in zvočna izolacija, energetsko učinkovita okna, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene odlikujejo okna SATLER.
Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL, REFLEX, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.
OKNA - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
OKNAOKNA-2021-12-07-07-38-05.png

OKNA

SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, jugovzhodna, goriška, obalno-kraška, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, posavska, gorenjska, koroška, osrednjeslovenska, podravska SlovenijaVisoka toplotna in zvočna izolacija, energetsko učinkovita okna, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene odlikujejo okna SATLER.
Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL, REFLEX, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

ODLIČNO PRILAGOJENA NA ZAHTEVE PRIHODNOSTI. IN S TEM NA VAŠE ZAHTEVE!

PVC OKNA
PVC okna SATLER so primerna tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta.

ALU OKNA
Sistem aluminijastih profilov odlikujeta izjemna stabilnost in varnost, kar je prednost pred PVC okni. Omogoča pa tudi izvedbo večjih elementov, kar je še posebej primerno za industrijsko gradnjo, večje poslovne, trgovske ali proizvodnje stavbe.

NOVOST: vzporedno odmaknjena okna – naravno prezračevanje
Okna niso samo steklene plošče, ki v hišo prepuščajo svetlobo, ampak pomemben arhitektonski gradnik stavbe. Pri podjetju Winkhausse tega pomena dobro zavedajo, zato razvijajo inteligentne in zmogljive sisteme, ki so – očem skrito – vgrajeni v okna.

Zaradi vzporedno odslonjenega okenskega krila od okvirja nastane 6 mm velika prezračevalna reža po celotnem obodu. Ta revolucionarna novost omogoča idealno ozračje v prostoru z blago, stalno izmenjavo zraka, hkrati pa zagotavlja zaščito proti vlomu (enako kot ima to zaprto okno). Z okni, ki imajo vgrajen sistem za vzporedno odmaknjena okna, bo vaš dom varen tudi pred hrupom in nalivi, poleg tega pa s kroženjem zraka učinkovito preprečujete pojav plesni.


OKNA

OKNA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
OKNA | SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OKNA | SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386