OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE | Menerga d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


TOPLOZRAČNO OGREVANJE PRI PREZRAČEVANJU
Klimatske naprave za prezračevanje prostorov, lahko uporabimo tudi za potrebe ogrevanja in hlajenja prostorov.

V tehniki prezračevanja navadno dimenzioniramo klimatsko napravo glede na potrebe po prezračevanju.
OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE - tipi-top.si


OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTEOGREVANJE-S-PREZRAČEVALNIMI-NAPRAVAMI-OGREVANJE-IN-OGREVALNI-SISTE-2021-12-07-10-17-17.png

OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE

Menerga d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, podravska, savinjska, gorenjska, obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, pomurska, goriška, zasavska, posavska SlovenijaTOPLOZRAČNO OGREVANJE PRI PREZRAČEVANJU
Klimatske naprave za prezračevanje prostorov, lahko uporabimo tudi za potrebe ogrevanja in hlajenja prostorov.

V tehniki prezračevanja navadno dimenzioniramo klimatsko napravo glede na potrebe po prezračevanju. Na ta način določimo tok zraka, ki ga dovajamo v prostore, zato da te prostore prezračimo – izrabljen zrak nadomestimo s svežim zunanjim.

Lahko pa naredimo še korak naprej. Zrak je namreč, podobno kot vsak medij v tekoči ali plinasti obliki, nosilec energije – toplote ali hladu. Tako lahko istočasno, ko prezračujemo prostore s kontroliranim sistemom z dovodom svežega in odvodom izrabljenega zraka, tudi ogrevamo ali hladimo prostore.

Ogrevanje oz. hlajenje je lahko:

delno, ko za funkcijo ogrevanja in hlajenja ne zadošča količina zraka prezračevalne naprave in potrebujemo za popolno pokrivanje potreb po toploti in hladu še dodatne dopolnilne sisteme ogrevanja in hlajenja, kot npr. radiatorsko, talno ogrevanje ali konvektorsko ogrevanje oz. hlajenje; ali
popolno, ko ne potrebujemo drugih ogreval.
Uporaba zraka za funkcijo transporta toplote (ali hladu) je zaradi relativno majhne gostote ter manjše specifične toplote (toplotne kapacitete), v primerjavi z vodo primerna le v posebnih primerih. Toploto v večini sodobnih sistemov toplozračnega ogrevanja dovedemo s pomočjo posrednega medija – največkrat vode ali mešanice vode in protizmrzovalnega sredstva na grelne registre – toplotne izmenjalnike zrak/voda.


OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE

OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE | Menerga d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OGREVANJE S PREZRAČEVALNIMI NAPRAVAMI OGREVANJE IN OGREVALNI SISTE | Menerga d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386