OGRAJE | MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Panelna ograja je odlična izbira za ureditev in zaščito vaše hiše ali posesti. Izberete lahko 2D ali 3D panelno ograjo.
OGRAJE - tipi-top.si


OGRAJEOGRAJE-2022-01-18-10-49-43.png

OGRAJE

MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, koroška, osrednjeslovenska, obalno-kraška, posavska, podravska, goriška, primorsko-notranjska, gorenjska, pomurska, savinjska SlovenijaPanelna ograja je odlična izbira za ureditev in zaščito vaše hiše ali posesti. Izberete lahko 2D ali 3D panelno ograjo.

Ravne, 2D panelne ograje so klasična, elegantna in varna izbira. So cenovno ugodna rešitev, namestitev je enostavna, vzdrževanje pa praktično ni potrebno.

Ravne, 2D panelne ograje so klasična, elegantna in varna izbira. So cenovno najbolj ugodna rešitev, namestitev je enostavna, vzdrževanje pa praktično ni potrebno, saj so vse naše ograje zaščitene proti rjavenju.

Kovinska ograja je elegantna in brezčasna izbira, ki bo vedno videti sodobno. Poskrbimo za brezhibno izdelavo in montažo kovinskih ograj po naročilu, tako za ograje stanovanjskih, kot poslovnih objektov. Izdelamo in montiramo jih v popolnem skladju z načrti naročnikov.

Kovinske ograje so odlična alternativa ograjam iz lesa, saj so zelo stabilne, s pravilno obdelavo (cinkanje, prašno lakiranje) imajo veliko daljšo življenjsko dobo in praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Hkrati nudijo bolj sodoben videz od klasičnih lesenih ograj in veliko več svobode pri oblikovanju.


OGRAJE

OGRAJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
OGRAJE | MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OGRAJE | MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.