OGLAŠEVANJE | Klara Korenč s.p. | PONUDBA tipi-top.si


FACEBOOK IN INSTAGRAM OGLAŠEVANJE V TURIZMU
Ali so družbena omrežja primeren oglaševalski kanal za vaše nastanitve? Odgovor je DA.
Za vas vodim in postavljam kampanije za Facebook in Instagram oglaševanje

Facebook in Instagram oglaševanje omogoča natančno ciljanje občinstva s personaliziranimi oglasi in lahko prinesejo več rezervacij ali boljšo prepoznavnost.
OGLAŠEVANJE - tipi-top.si


OGLAŠEVANJEOGLAŠEVANJE-2022-01-19-11-52-44.png

OGLAŠEVANJE

Klara Korenč s.p. - Delujemo na področju: obalno-kraška, savinjska, podravska, goriška, primorsko-notranjska, pomurska, gorenjska, posavska, zasavska, osrednjeslovenska, koroška, jugovzhodna SlovenijaFACEBOOK IN INSTAGRAM OGLAŠEVANJE V TURIZMU
Ali so družbena omrežja primeren oglaševalski kanal za vaše nastanitve? Odgovor je DA.
Za vas vodim in postavljam kampanije za Facebook in Instagram oglaševanje

Facebook in Instagram oglaševanje omogoča natančno ciljanje občinstva s personaliziranimi oglasi in lahko prinesejo več rezervacij ali boljšo prepoznavnost.

OGLAŠUJTE TAM, KJER JE CILJNO OBČINSTVO!
Vse več turistov uporablja družbena omrežja za pridobitev različnih mnenj in informacij o vaših nastanitvah in storitvah.

S pomočjo Facebook oglaševanja lahko povečate število bralcev in sledilcev vaših objav, obisk spletne strani, pridobivate e-poštne naslove potencialnih kupcev ali celo direktno prodajate nastanitve.

EDINSTVENE MOŽNOSTI OGLAŠEVANJA
Oglasi na Facebooku lahko dosežejo enako občinstvo kot televizijski ali radijski oglasi, v nekaterih državah pa celo več.
Minimalni strošek oglaševanja na dan je 1 $.
Facebook ponuja najnižjo ceno za 1000 prikazov v zgodovini. Povprečna cena na 1000 prikazov je 0,25 $. To je le 1 % stroškov, ki bi jih morali porabiti za TV reklame
Z oglaševanjem lahko poskrbite za občutno povečanje zanimanja za vašo blagovno znamko, ali poskrbite za učinkovito prodajo vaših izdelkov oziroma storitev.

KAKO OGLAŠEVATI PODJETJE NA FACEBOOKU?
1. Ustvarjanje Facebook strani – eden najpreprostejših in brezplačnih načinov za komunikacijo z vašimi potencialnimi strankami. Za to boste poleg podrobnih informacij o podjetju potrebovali edinstven dizajn logotipa in naslovno sliko Facebooka.

2. Povežite se z ljudmi – ustvarite lahko več oglasov s ciljanjem na lokacijo, demografijo in zanimanje.

3. Vključevanje občinstva – objavljanje kakovostnih vsebin, statusa in njihove promocije z namenom vključevanja strank in njihovih prijateljev.


OGLAŠEVANJE

OGLAŠEVANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
OGLAŠEVANJE | Klara Korenč s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - OGLAŠEVANJE | Klara Korenč s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.