Novogradnje | PONUDBA tipi-top.si


Po načrtu gradimo objekte vseh velikosti in kompleksnosti.
Nudimo tudi gradnjo objektov na ključ.
Novogradnje - tipi-top.si


NovogradnjeNovogradnje-2021-08-14-11-48-38.jpg

Novogradnje

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, obalno-kraška, goriška SlovenijaPo načrtu gradimo objekte vseh velikosti in kompleksnosti.
Nudimo tudi gradnjo objektov na ključ.
Že 20 let zagotavljamo kakovostne novogradnje vseh velikosti, kompleksnosti in vrst, od stanovanjskih do poslovnih objektov. Gradnjo vodimo sami in izvajamo z lastno ekipo od začetne faze do zaključnih detajlov.
V prvi fazi izvedemo dela, kot so izkop jame, priprava terena, zakoličenje objekta, načrtovanje temeljev in betoniranje temeljne plošče. Sledi izgradnja temeljev in kletne plošče, nato izvedba konstrukcijskih gradbenih del v vseh etažah, postavitev strešne konstrukcije in krovska dela.
V naslednji fazi se lotimo postavitve predelnih sten, betonskih tlakov, izolacije objekta, notranjih in zunanjih ometov ter napeljave inštalacij. V četrti fazi položimo talne in stenske obloge, vgradimo stavbno pohištvo (okna, vrata, stopnišča) in izvedemo ključavničarska dela.


Novogradnje

Novogradnje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Novogradnje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Novogradnje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.