Notranja vrata | Megušar - les d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Da so vrata eden od najpomembnejših elementov vsakega doma ali poslovnega prostora se zavedamo tudi v našem podjetju, zato nudimo vsem našin kupcem svetovanje, izris vrat, brezplačne izmere, lastno proizvodnjo in montažo naših izkušenih mojstrov. Ravno tako sodelujemo z zunanjimi arhitekti in projektanti.
Notranja vrata - tipi-top.si


Notranja vrataNotranja-vrata-2021-05-08-04-38-45.jpg

Notranja vrata

Megušar - les d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaDa so vrata eden od najpomembnejših elementov vsakega doma ali poslovnega prostora se zavedamo tudi v našem podjetju, zato nudimo vsem našin kupcem svetovanje, izris vrat, brezplačne izmere, lastno proizvodnjo in montažo naših izkušenih mojstrov. Ravno tako sodelujemo z zunanjimi arhitekti in projektanti. Vrata prilagodimo posebnostim vašega prostora, oziroma že obstoječi stanovanjski opremi ali pa jih izdelamo v sklopu notranje opreme. Eden od pomembnih elementov vrat je tudi kljuka, ki daje vratnim krilom končni izgled, zato vam z našo pestro ponudbo nudimo raznovrstne kljuke priznanih blagovnih zmank,ravno tako pa stranki zagotovimo tudi kakovostno okovje.

IZVEDBA NOTRANJIH VRAT

- ostrorobne
- soft
- bombirane
- aluminijasti podboji
- barok

SESTAVA VRATNEGA KRILA

Vratna krila izdelujemo iz iverokala ali satovja.Vsi robovi so zaradi večje trdnosti izdelani iz masivnega lesa.Sredica vratnega krila je obložena z MDF,vezano ali iverno ploščo,odvisno od cenovnega razreda oziroma potrebe kupca.

Kot končni sloj uporabljamo furnirje vseh drevesnih vrst,oziroma oziroma se jih barva po Ral ali Ncs lestvici.

Furnirji so lahko spojeni vertikalno,horizontalno ali spojeni v razne intarzije.V vratna krila se lahko vstavijo različni vstavki kot so različni furnirji,inox letvice,aluminij,razne tkanine,usnje....

Izredno zanimive pa so razne utopitve-rezkanje,kjer si lahko kupci predhodno izberejo poljubne profile,ki jih skupaj z našim oblikovalcem izrišejo,nato pa jih v proizvodnji izdelamo na cnc stroju.

NOVO!!!

Izdelava vrat iz valovitih in grobo rezanih furnirjev.

Steklena vrata
Izdelamo in vgradimo vam vse možne variante steklenih vrat ali delno steklenih v kombinaciji z lesom.Kar ni možno izdelati v naši proizvodnji pa sodelujemo z najboljšimi steklarji.

Brazdana vrata
Brazdana vrata so klasična vrata z utorom.Kljub temu uporabljamo izredno kakovostne ključavnice Agb,3d nastavljiva nasadila ter silikonska tesnila (vse to nam omogoča mehko in tiho zapiranje vratnega krila)

Ravno rezana vrata
Trenutno so na prvem mestu glede prodaje ravno rezana vrata ki dajejo prostoru poseben videz.Vrata imajo moderen izgled ter izredno tiho zapiranje.Za izdelavo se uporablja najboljše materiale,skrita nasadila,magnetne ključavnice,za boljše tesnenje lahko vgradimo tudi avtomatska talna tesnila ter ostale dodatke po želji kupca.Poseben čar ravno rezanim vratnim krilom pa daje kljuka ki si jo stranke izberejo iz naše pestre ponudbe dodatnega okovja.

Drsna vrata
Drsna vrata izdelujemo iz vseh možnih že prej naštetih materialov,oblik ter dimenzij.Lahko so drsna ob steni z podbojem ali brez,vgrajena v kaseto,steklena,delno steklena ali polna.

Aluminij podboj in leseno krilo


Notranja vrata

Notranja vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Notranja vrata | Megušar - les d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Notranja vrata | Megušar - les d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386