Notranja vrata | DETA&CO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Notranja vrata izjemne kakovosti in elegantnega videza
Notranja vrata so pomembna tako z vidika dizajna kot z vidika funkcionalnosti, poleg tega pa je ključno, da vam odlično služijo dolga leta. Kakovostna notranja vrata prinašajo številne prednosti, saj lahko zadržijo hrup, toploto in morebitne vonjave iz drugih prostorov.
Notranja vrata - tipi-top.si


Notranja vrataNotranja-vrata-2021-05-08-04-54-39.jpg

Notranja vrata

DETA&CO d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska, jugovzhodna SlovenijaNotranja vrata izjemne kakovosti in elegantnega videza
Notranja vrata so pomembna tako z vidika dizajna kot z vidika funkcionalnosti, poleg tega pa je ključno, da vam odlično služijo dolga leta. Kakovostna notranja vrata prinašajo številne prednosti, saj lahko zadržijo hrup, toploto in morebitne vonjave iz drugih prostorov.

Katera vrata izbrati?
Ponujamo vam širok nabor notranjih vrat, ki se odlično prilagajajo dizajnu prostora in stilu, ki vam je najljubši. Vsa vrata iz našega prodajnega programa so dimenzijsko prilagojena in izdelana izključno po naročilu, kar vam prinaša številne prednosti. Naša ponudba obsega več kot 150 različnih modelov notranjih vrat, ki se med seboj razlikujejo po vrsti podboja, nasadilih, načinu odpiranja, primarni oblogi (furnirana ali barvana notranja vrata) …

Izdelujemo tudi steklena notranja vrata, ki vam pomagajo v dom vnesti več svetlobe. Kot ena izmed ugodnih rešitev so primerna in zelo funkcionalna izbira tudi drsna notranja vrata, ki so relativno enostavna za montažo in jih je mogoče namestiti praktično v kateri koli prostor.

LINIJE NOTRANJIH VRAT

Kakšno polnilo imajo notranja vrata DETA?
Za polnilo krila notranjih vrat je uporabljen iverokal oz. luknjasta iverica. Gre za mnogo kakovostnejši material od papirnatega satja. Uporablja se pri izdelavi vrat višje kakovosti. Polnilo je pomembno z več vidikov. Z izbranim materialom zagotovimo boljšo zvočno in toplotno izolativnost, trdnost ter sam občutek masivnosti. Tako imamo ob rokovanju občutek, da v rokah nekaj držimo. Iverokal oz. luknjasta iverica omogoča zmanjšanje teže vratnega krila kar do 50 odstotkov v primerjavi s polnimi vratnimi krili. Prednost iverokala je tudi, da se malo razteza, zaradi česar je še posebej primeren za vratna krila z občutljivo površino. Podboj notranjih vrat je sestavljen iz HDF-a in furnirja, kar zagotavlja odlično vzdržljivost ter zvočno izolativnost.

sestava notranjih vrat

Dodatki za vrata, ki jih lahko naročite:
Poleg standardnih elementov, kot so magnetna ključavnica, skrita nasadila in podobno je vrata možno nadgraditi še z naslednjimi elementi:

prezračevalna rešetka;
čitalec prstnih odtisov;
okovje v črni barvi (ključavnica, nasadila);
zaščita za prste;
dodaten ključ;
talna aluminijasta zaščita;
odpiranje v podboj;
dvobarvna izvedba notranjih vrat in podboja;
dodatna zvočna zaščita (polno polnilo) …
Katero kljuko izbrati?
Na voljo so različne kljuke po izbiri, ki so lahko bodisi dizajnerske bodisi bolj klasične. Izbor kljuke je pomemben, saj ta zaokroži celosten videz vrat in je lahko odličen detajl, ki se poveže s celostnim stilom vašega doma.

Izberite podboj vrat iz masivnega lesa

Pri izbiri bodite pozorni, kakšen podboj imajo vaša izbrana notranja vrata, saj je to eden od najpomembnejših elementov, ki mora biti kar najbolj trpežen. Podboj je namreč eden od bolj izpostavljenih delov vrat, saj je pogosto na udaru tako zaradi udarcev kot tudi z vidika nosilnosti.

kljuka za notranja vrata srebrna kljuka za vrata

Katera notranja vrata so pri nas na voljo?
Notranja vrata s skritim podbojem oz. brez podboja;
Notranja vrata s skritimi panti;
Steklena notranja vrata;
Notranja drsna vrata;
Notranja vhodna vrata.
Odločite se za barvana ali furnirana vrata
Barvana notranja vrata
Barvana notranja vrata so na voljo v najrazličnejših odtenkih za popestritev doma ter omogočajo neomejeno kombiniranje z obstoječim pohištvom. Na voljo so vsi mogoči RAL in NCS odtenki, prav tako pa so možne razne porezkave, inox vstavki, stekleni kristali, okrasne letve…

barvana notranja vrata

Furnirana notranja vrata
Furnirana vrata so na voljo v naravnih in ALPI furnirjih. Izbirate lahko med najrazličnejšimi vrstami furnirja iz evropskih, ameriških, afriških in azijskih drevesnih vrst. Ena izmed prednosti furnirja je, da poudari domačnost. Furnirana notranja vrata so lahko oljena ali lakirana, lahko pa se furnir tudi pobarva v poljuben odtenek. Izbor furnirja je tesno povezan s stilom pohištva, najpogosteje pa se ga kombinira s talnimi oblogami (parket/vinil/keramika)

ALPI furnir
odločite se lahko tudi za sestavljen furnir z odličnimi lastnostmi. Italijansko podjetje Alpi s 100-letno tradicijo je namreč vodilni proizvajalec tovrstnega furnirja na svetu. Pri nas je na zalogi preko 30 vrst Alpi furnirjev, s pomočjo katalogov in vzorčkov pa vam lahko pokažemo tudi druge ALPI furnirje.


Kako pripraviti prostor na vgradnjo notranjih vrat?
Pred montažo vrat je zaželeno, da je v prostoru zagotovljena ustrezna klima. Optimalno je, da je zračna vlaga med 45 % in 60 % ter temperatura prostora med 18 °C in 23 °C. Stene morajo biti prepleskane, parket in ostale talne pa položene in naoljene/lakirane. Občutljive predmete, za katere obstaja možnost poškodbe, je potrebno ustrezno zavarovati. Bodite dosledni in notranjih vrat ne vgrajujte v neustreznih pogojih, saj lahko to občutno vpliva na stabilnost vratnih kril.

Zagotovite si strokovno vgradnjo
Priporočamo vam, da montažo notranjih vrat prepustite strokovno usposobljeni ekipi, saj se na ta način izognete mnogim nevšečnostim in morebitnim nepravilnostim. Ravno montaža je namreč tista, ki funkcionalno in tudi vizualno zelo vpliva končni videz ter konec koncev tudi življenjsko dobo notranjih vrat.

Cena za notranja vrata?
Mnogi si želijo naročiti najcenejša notranja vrata, vendar previdnost pri nakupu ni odveč. Priporočamo vam, da se odločite za optimalno razmerje med ceno in kakovostjo, saj so vrata dolgoročna naložba v udobje vašega doma.

Iz našega prodajnega programa so najcenejša notranja vrata Color Basic linije (linije si lahko ogledate malce višje), ki so barvana in brez posebnih dodatkov. Viden je podboj, ki je poravnan z vratnim krilom, po sami sestavi pa se ne razlikujejo od preostalih modelov. V ceni notranjih vrat so že vključena tudi skrita nasadila in magnetna ključavnica.

Cena vrat z nevidnim/skritim podbojem oz. brez podboja je odvisna od izbranega modela. Cenovno ugodnejša so barvana notranja vrata, nekoliko dražja furnirana notranja vrata.


Notranja vrata

Notranja vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Notranja vrata | DETA&CO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Notranja vrata | DETA&CO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.