Notranja slikopleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si


Za slikovit in estetski dom ali poslovni objekt
Notranja slikopleskarska zahtevajo visoko mero natančnosti in bistveno vplivajo na celosten videz objekta. Kot družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem vam z veseljem podamo konkretne predloge za prijeten in udoben dom ali poslovne prostore.
Notranja slikopleskarska dela - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Notranja slikopleskarska delaNotranja-slikopleskarska-dela-2021-08-30-11-22-44.jpg

Notranja slikopleskarska dela

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaZa slikovit in estetski dom ali poslovni objekt
Notranja slikopleskarska zahtevajo visoko mero natančnosti in bistveno vplivajo na celosten videz objekta. Kot družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem vam z veseljem podamo konkretne predloge za prijeten in udoben dom ali poslovne prostore. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam tudi svetujemo pri izbiri barv in tehnologijah izvedbe.Visokokakovostna izvedba
Pred izvajanjem del veliko pozornost namenimo zaščiti prostora. Zaščitimo tla in ostalo pohištvo. Naši mojstri za slikopleskarstvo za seboj pospravijo in počistijo vse sledove dela. Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje.
V slikopleskarstvu uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela ter zadostimo še tako visokim zahtevam strank, kar nas vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom.Najsodobnejša tehnologija
Za slikopleskarstvo na večjih objektih uporabljamo visoko tlačne črpalke, agregate in premične odre tudi do višine 12 metrov. Veliko del za slikopleskarstvo opravimo na gospodarskih in javnih objektih, kjer je najpomembnejše kvalitetno opravljeno delo z izbranimi materiali. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.


Notranja slikopleskarska dela

Notranja slikopleskarska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Notranja slikopleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Notranja slikopleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386