Nega trave | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Košnja trave. Sejanje in polaganje travne ruše.
Nega trave - tipi-top.si


Nega traveNega-trave-2021-08-25-02-59-41.jpg

Nega trave

Timotej Medved s.p. - Delujemo na področju: savinjska, zasavska SlovenijaKošnja trave. Sejanje in polaganje travne ruše. Odstranjevanje plevela in mahu iz travnate ruše.


Nega trave

Nega trave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Nega trave | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nega trave | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386