Navtika | Kamm d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Široka ponudba navtične opreme najvišje kakovosti
Z našim pestrim naborom navtične opreme ponujamo rešitve za vse potrebe. Pravi naslov smo tako za ribiče in lastnike manjših čolnov, ki potrebujejo rezervne dele, kot tudi za izkušene morske volkove, ki želijo na enem mestu najti potrebno opremo.
Navtika - tipi-top.si


NavtikaNavtika-2021-12-06-11-00-40.jpg

Navtika

Kamm d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, goriška, pomurska, zasavska, savinjska, osrednjeslovenska, podravska, primorsko-notranjska, koroška, obalno-kraška, jugovzhodna, posavska SlovenijaŠiroka ponudba navtične opreme najvišje kakovosti
Z našim pestrim naborom navtične opreme ponujamo rešitve za vse potrebe. Pravi naslov smo tako za ribiče in lastnike manjših čolnov, ki potrebujejo rezervne dele, kot tudi za izkušene morske volkove, ki želijo na enem mestu najti potrebno opremo.

Naša navtična ponudba je največja v Sloveniji in obsega celoten nabor izdelkov od verig, pletenic, objemk, karabinov, škopcev, sider in tečajev, kompasov, navigacijskih inštrumentov, mornarskih in državnih zastav, luči za čolne, vesel, boj, bokobranov ipd... Izdelki za navtiko so izdelani iz kvalitetnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in odpornost.

ŠIROKA PONUDBA NAVTIČNE OPREME NAJVIŠJE KAKOVOSTIKamm d.o.o. je podjetje z več kot 30-letno tradicijo, katerega korenine segajo že v leto 1983, ko smo z dejavnostjo začeli v obliki popoldanske obrti na področju kovinske galanterije ter pričeli ustvarjati prve izdelke. Do leta 1991 se je obseg dela že tako povečal, da smo ustanovili današnje podjetje ter se specializirali za prodajo vijakov in veznih elementov, raznega orodja in navtične opreme. Leta 2001 smo se preselili v lastne poslovne prostore, ki presegajo več kot 2000 m2 in se nahajajo v Šenčurju, kjer je tudi sedež podjetja.Kamm d.o.o. je v zasebni lasti in zaposluje 25 ljudi. Na zalogi imamo več kot 900 ton vijakov in veznih elementov iz različnih materialov. Prav tako smo eno najbolj prepoznavnih imen v Sloveniji na področju navtične opreme, ki poleg klasičnih artiklov obsega tudi okrasni in darilni program.V podjetju verjamemo v zmerno in stabilno rast, zato smo že od ustanovitve naprej počasi povečevali naš asortiment, ki ga iz leta v leto nadgrajujemo ter izpopolnjujemo.


Navtika

Navtika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Navtika | Kamm d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Navtika | Kamm d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.