Navtika | PONUDBA tipi-top.si

Vrtinc Navtika doo
Smo podjetje Vrtinc Navtika doo, eno izmed vodilnih podjetij na področju prodaje in najema plovil na slovenskem trgu. Od leta 2008 se trudimo, da so vaše počitnice v objemu valov varne, udobne, predvsem pa nepozabne.

ponudbe
Navtika - tipi-top.siOGLAS

maj-tech.si

.
NavtikaNavtika-2021-12-06-11-04-06.png

Navtika

- Delujemo na področju: obalno-kraška, podravska, goriška, zasavska, posavska, pomurska, koroška, gorenjska, savinjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska SlovenijaVrtinc Navtika d.o.o.
Smo podjetje Vrtinc Navtika d.o.o., eno izmed vodilnih podjetij na področju prodaje in najema plovil na slovenskem trgu. Od leta 2008 se trudimo, da so vaše počitnice v objemu valov varne, udobne, predvsem pa nepozabne. Pri nas lahko izbirate med široko paleto modernih plovil in zanesljivih izvenkrmnih motorjev skrbno izbranih znamk.

Naša vizija
Kvaliteta plovbe šteje! Kako od točke A do točke B je za nas en izmed najbolj pomembnih podatkov. Najti pravega, med nešteto plovili, ki jih danes ponuja trg je prava umetnost in malo je proizvajalcev z izdelki, ki dejansko očarajo. V čast in veselje nam je sodelovati s tovarnami bleščečih imen, ki taka plovila proizvajajo in se z njimi uvrščajo v sam vrh navtične industrije. Biti lastnik takega plovila je na nek način garancija za zadovoljstvo, naj bo to med uporabo ali takrat, ko zaprete oči, misli usmerite na poletje in preplavi vas občutek sreče. V podjetju Vrtinc Navtika d.o.o. strmimo k tem, da poskrbimo, da vsaka stranka najde pravo plovilo zase!

Naša ponudba
Prodaja
Nimbus Boats. Ekonomične, pametno oblikovane in popolno opremljene jahte so stalnica v ponudbi tega Švedskega proizvajalca. Prejete navtične nagrade potrdijo kvaliteto izdelkov in nobenega dvoma ni, to so jahte za zahtevne uporabnike. Zadnja leta se proizvajalec osredotoča na mlajšo generacijo kupcev in razvita sveža linija WTC 8,9 in 11 je takoj pokazala izjemen uspeh. Nimbus W9, prvič predstavljen na Düsseldorf Boat Show 2019 je prejel cenjeno nagrado Boat of The Year 2019.

Capelli Ribs. Močna vez in tesno sodelovanje s podjetjem Yamaha Motors, je podjetju Capelli prinesla izjemen uspeh v svetovnem merilu. Proizvodnjo so povsem prilagodili povpraševanju kupcev in potrebam Yamahe, razvili preko 30 različnih modelov gumenjakov med katerimi jih 10 ponuja udobno kabino za prenočitev. Prvi v Evropi so predstavili 50 čeveljski gumenjak, ki ga poganjajo 4 Yamahe 425XTO.

Joker Boat. Je ena najstarejših tovarn za proizvodnjo gumenjakov na svetu. Leta izkušenj, posluh lastnikov in v razvoj vložena sredstva se obrestujejo pri prodaji nove linije Clubman, ki je z modeli 24, 28, 30 in 35 stopila korak dlje od konkurence. Clubman 30 je prejemnik cenjene nagrade Boat Of The Year 2019 na salonu plovil v Parizu.

BSK Marine Skipper. »Najbolj pomemben del čolna je trup« So besede lastnika tovarne Alexandra Stavroulakisa. Vinylester, karbon, vakuumska infuzija, najkakovostnejši materiali in izjemna natančnost so ključnega pomena pri gradnji plovili, ki dosegajo hitrosti preko 80 vozlov. Skipper Desire 120 Cabin z udobnim prenočiščem za 4 osebe, kopalnico in kuhinjo ter plovbo preko 70 NM/h postavlja nov mejnik ostalim proizvajalcem plovil. Z dirkalnim bolidom Skipper NC100S je Silver Racing Team 888 že tretjič osvojil naslov evropskega prvaka. Izpostaviti velja še leta 2016 prejeto nagrado REDDOT honourable mention, kar je izjemen dosežek na področju proizvodnje plovil.

Titan Boats. Za močnim sloganom Serious Work – Serious Boats stoji ekipa, ki proizvaja aluminijasta plovila za profesionalno uporabo. Osnovni name je zadovoljiti zahtevne uporabnike kot so Policija, gasilske brigade, reševalci na morju, ribiška inšpekcija itd. Napredno opremljena proizvodnja z računalniško vodenimi rezalci kovin, najmodernejšimi stiskalnicami za oblikovanje aluminijastih plošč in vrhunskimi varilci lahko izdelajo plovila povsem prilagojena potrebam naročnika.


Navtika

Navtika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Navtika | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Navtika | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam