Najem wc kabin | AN – TI 7 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Mobilna kabina WC – KO
pri vas kadarkoli in kjerkoli.
Kabina je lahka za premikanje in vse stransko uporabna.
Najem wc kabin - tipi-top.si


Najem wc kabinNajem-wc-kabin-2021-07-17-03-20-51.jpg

Najem wc kabin

AN – TI 7 d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, jugovzhodna, savinjska, zasavska, osrednjeslovenska, posavska, podravska, primorsko-notranjska, gorenjska, pomurska, obalno-kraška, koroška SlovenijaMobilna kabina WC – KO
pri vas kadarkoli in kjerkoli.
Kabina je lahka za premikanje in vse stransko uporabna. Ima vgrajen rezervoar za fekalije, ki ga pred uporabo opremimo z dezinfekcijskim kemičnim sredstvom, zato ne potrebuje priključka na obstoječo kanalizacijo.

Streha mobilne wc kabine prepušča svetlobo, ki omogoča normalno uporabo kabine tudi ponoči.

O nas
Naše podjetje An – ti 7 d.o.o. je iz Kopra in se že od leta 2015 ukvarjamo z izposojo, čiščenjem in vzdrževanjem mobilnih wc kabin. WC-KO Kabine so primerne za gradbišča, cestna postajališča, prireditve, praznovanja, lokale, ki nimajo svojega stranišča ter za razne druge priložnosti in dejavnosti. Naš doseg dela je celotna obala, tja do Postojne, Ilirske Bistrice in Sežane. Na terenu imamo več kot 150 kemičnih wc kabin, smo hitro odzivni in dosledni pri izvajanju dejavnosti. V naši ponudbi imamo tudi prireditveno opremo za izposojo: visoke in nizke graje, stole, oder, stojnice, nedotične in digitalne razkuževalnike za roke.
Wc – Ko / NAŠA PONUDBA

Najem mobilne wc kabine WC-KO
Dolgoročni / kratkoročni najem:dostava kabine
wc papir in kemikalija
redno praznenje in servis ter odvoz
vzdrževanje – tedensko, mesečno ali po dogovoru
Wc – Ko / NAŠA PONUDBA

Najem pisoarja WC-KO
Samostoječi pisoar z štirimi školjkami je idealen v izogib dolgim vrstam pred wc-ji. Primeren je za manjše in večje prireditve.

Wc – Ko / NAŠA PONUDBA

Najem umivalnika WC-KO
Samostoječi umivalnik z dvema koritoma, dozatorjem za milo in rezervoar-jem za čisto in za umazano vodo. Zaščiten je pred vremenskimi razmerami.

Primeren je za parke, prireditve v odprtih in zaprtih prostorih, gradbišča, šole ter na drugih področjih uporabe, kjer ni možnosti vode.
Wc – Ko / NAŠA PONUDBA

Najem zaščtinih ograj WC-KO
V ponudbi imamo dve vrsti ograj:

Visoka mrežasta ograja (325 cm x 200 cm) ter betonski podstavki
Nizka ograja (200 cm x 100 cm)


Najem wc kabin

Najem wc kabin

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Najem wc kabin | AN – TI 7 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Najem wc kabin | AN – TI 7 d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.