Najem spletne trgovine | Reb d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Najem spletne trgovine

Zavedamo se, da je vsak začetek težak. Še posebej kadar gre za začetno investicijo v posel, ki je morda negotov in bi nas morebitna napaka lahko drago stala.
Najem spletne trgovine - tipi-top.si


Najem spletne trgovineNajem-spletne-trgovine-2021-04-18-09-45-45.jpg

Najem spletne trgovine

Reb d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, koroška, gorenjska, savinjska, zasavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, posavska, goriška, pomurska, primorsko-notranjska, jugovzhodna SlovenijaNajem spletne trgovine

Zavedamo se, da je vsak začetek težak. Še posebej kadar gre za začetno investicijo v posel, ki je morda negotov in bi nas morebitna napaka lahko drago stala. Da bo vaš spletni posel vsaj na začetku potekal brez tveganja, smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč.

Naša storitev “Najem spletne trgovine” vam omogoča, da začnete svoje izdelke prodajati na spletu brez začetnega vložka in brez tveganja. Poskrbite za tisti del spletne prodaje, ki jo najbolje obvladate. Svoj trud vložite v promocijo, izdelek in podporo strankam. Tehnični del postavitve in vzdrževanja spletne trgovine pa prepustite nam.

Kako najem spletne trgovine deluje?
Mi vam vzpostavimo grafično privlačno in popolnoma funkcionalno spletno trgovino na naši lastni platformi.

Zraven postavitve spletne trgovine vam lahko registriramo tudi lastno domeno in uredimo gostovanje na strežniku. Vašo spletno trgovino tudi ustrezno zaščitimo z SSL certifikatom in poskrbimo za nemoteno delovanje v času najema.

V roku le nekaj delovnih dni, od potrditve naročila, boste lahko v svojo novo spletno trgovino pričneli vnašati svoje izdelke. V paketu najema trgovine vam pripadajo tudi ure svetovanja.

Najemnino vedno plačujete za tekoči mesec. Od vas ne zahtevamo časovne vezave tako, da lahko najem kadarkoli prekličete.

Komu je najem spletne trgovine namenjen?
Najem spletne trgovine je namenjen predvsem začetnikom na področju spletne prodaje in manjšim trgovcem. V primeru, da bi radi s svojim izdelkom preizkusili trg, bo naša storitev za vas odlična rešitev. Brez začetnega vložka boste lahko v nekaj dneh pričeli s spletno prodajo.


Najem spletne trgovine

Najem spletne trgovineTIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Najem spletne trgovine | Reb d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Najem spletne trgovine | Reb d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386