Najem spletne strani | PONUDBA tipi-top.si

Se vam zdi izdelava spletnih strani predraga? Ne verjamete v internet in njegove prednosti? Bi radi stroške razbili na mesečno bazo?

Če ste odgovorili 3x DA, potem je za vas najem spletne strani. V bljižni prihodnosti bomo za vse vas ponudili bogad nabor paketov najema spletnih strani.

ponudbe
Najem spletne strani - tipi-top.si


Najem spletne straniNajem-spletne-strani-2021-10-21-08-22-01.jpg

Najem spletne strani

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, podravska, goriška, savinjska, primorsko-notranjska, gorenjska, obalno-kraška, zasavska, pomurska, koroška, jugovzhodna, posavska SlovenijaSe vam zdi izdelava spletnih strani predraga? Ne verjamete v internet in njegove prednosti? Bi radi stroške razbili na mesečno bazo?

Če ste odgovorili 3x DA, potem je za vas najem spletne strani. V bljižni prihodnosti bomo za vse vas ponudili bogad nabor paketov najema spletnih strani.

V kolikor nimate časa, da bi počakali na naše pakete, ste pa zainteresirani za najem spletne strani nas lahko kontaktirate s klikom na povpraševanje.

Kako najem spletne strani sploh zgleda?

Izberete lahko izmed različnih prednastavljenih tehničnih kompletov izvedb (spletna vizitka / osnovna predstavitev / napredna predstavitev / spletna trgovina / napredna spletna trgovina). Ta bo oblikovala osnovno ceno mesečnega najema.

V kolikor vam odnovni grafični osnutek ne bo všeč, pa imate možnost naslednje opcije:

a) zamenjava logotipa ter minimalni barvni popravki
b) večji barvni popravki ter grafične prilagoditve
c) popolnoma prllagojen grafični vmesnik glede na vaš CGP

Zgornje točke bodo oblikovale enkratni začetni vložek v spletno stran (cena začetnega vložka je odvisna od prvotnega izbira in kompleknosti spletne strani).

Ko imate izbran paket in grafično predlogo je določena končna cena projekta (enkratni strošek + mesečni najem spletne strani). Od tu dalje ni več skritih stroškov. Prav tako vsebujejo omejeno število ur podpore glede na izbran paket.

Ko začne vaša spletna stran generirati promet pa se lahko kasneje odločite za nadgradnje:

a) optimizacijo spletne strani
b) nadgradnjo funkcionalnosti
c) odkup spletne strani (odkup spletne strani pomeni, da od tistega trenutka dalje nimate več mesečnih stroškov, ostane vam zgolj minimalni letni strošek podaljšanja domene in gostovanje spletnih strani).


Najem spletne strani

Najem spletne strani

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Najem spletne strani | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Najem spletne strani | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam