Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja | PONUDBA tipi-top.si


Naše storitve zajemajo generalna in vsakodnevna čiščenja zunanjih ali notranjih stekel, oken, okvirjev, polic in žaluzij. Odstranjevanje trdovratnih madežev s uporabo strojev, krtač, strgal in bronaste volne.
Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja - tipi-top.si


Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetjaNaj-postanejo-vaša-stekla-odsev-vašega-doma-ali-podjetja-2021-11-22-02-14-41.jpg

Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja

- Delujemo na področju: podravska, savinjska, posavska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, pomurska, primorsko-notranjska, koroška, zasavska, obalno-kraška, goriška, gorenjska SlovenijaNaše storitve zajemajo generalna in vsakodnevna čiščenja zunanjih ali notranjih stekel, oken, okvirjev, polic in žaluzij. Odstranjevanje trdovratnih madežev s uporabo strojev, krtač, strgal in bronaste volne. Prav tako očistimo fasade, zimske vrtove, steklene nadstreške, reklamne napise in solarne panele. Bodisi termopan steklo, izložbeno steklo, kopelit steklo, stekla vezanih oken, steklene fasade,... za vsako obliko in dostopnost najdemo pravilno rešitev in obliko čiščenja. Prav tako prepoznamo posebej občutljiva stekla, katera so zaščitene z folijami in kovinskimi premazi ali pa so le občutljiva kot so npr. pleksi stekla.


Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja

Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Naj postanejo vaša stekla odsev vašega doma ali podjetja | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386