Nadstreški za terase | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Nadstreški za terase iz polikarbonatnih plošč so enostavni za namestitev in zelo prilagodljivi. Z njimi si boste hitro in trajno polepšali dom.
Nadstreški za terase - tipi-top.si


Nadstreški za teraseNadstreški-za-terase-2021-08-18-09-38-47.jpg

Nadstreški za terase

MS VISCOM d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaNadstreški za terase iz polikarbonatnih plošč so enostavni za namestitev in zelo prilagodljivi. Z njimi si boste hitro in trajno polepšali dom. Pokrite terase so prijetnejše za druženje, uporabne skozi vse leto in lahko povsem nezahtevne za vzdrževanje. Na naših modernih nadstreških za terase ni rje, mahu ali plesni, prav tako kritina ne gnije. Služila vam bo vrsto let, kot obljubo kakovosti pa vam damo tudi do 12-letno garancijo. Ponujamo dve liniji nadstreškov: Olympia in Feria. Obe sta primerni tako za tradicionalne kot moderne terase. Vaša nova pokrita terasa bo izjemno odporna proti vremenskim razmeram, udarcem in UV žarkom. Dobite jo v poljubni barvi in dimenzijah.


Nadstreški za terase

Nadstreški za terase

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Nadstreški za terase | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nadstreški za terase | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386