Nadstreški za terase | GORSAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Nadstreški za terase so nepogrešljiva izbira pri preživljanju prostega časa.

Ne le da obvarujejo nas pred vremenskimi vplivi, temveč tudi inventar, ki se nahaja pdo njimi.
Nadstreški za terase - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Nadstreški za teraseNadstreški-za-terase-2021-08-18-09-03-05.jpg

Nadstreški za terase

GORSAN d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, savinjska, pomurska, koroška SlovenijaNadstreški za terase so nepogrešljiva izbira pri preživljanju prostega časa.

Ne le da obvarujejo nas pred vremenskimi vplivi, temveč tudi inventar, ki se nahaja pdo njimi.

Sestavljeni so iz štirih ali več vertikalnih stebrov, horizontalnih nosilcev, ter strešnih leg, katerih dimenzije so glede na razpone statično določeni.

Strešni konstrukcijski del je lahko raven, ukrivljen in pod enostrankim ali dvostrankim padcem. Možna izvedba atike.

Možni so različni zaključki in konstrukcijski spoji.Postavijo se lahko na željeno mesto ali slednji način po vaši izbiri.

Ob objektu.

Vezano na objekt.

Kot samostoječi na zemljišču.


ALUMINIJ


LES/MACESEN

JEKLO

POLIKARBONAT

ALUKOBOND

PLOČEVINA


Izbira kritine je pomebnega pomena. Izbirati je potrebno glede na okoliš v katerem bivate, namenu uporabe, dobi/trajnost uporabe, prepustnosti svetlobe, možnosti vzdrževanja.

Kritine z katerimi prekrivamo konstrukcijske elemente so iz polikarbonata in pločevine.

Polikarbonat prekaten 10 in 16 mm ali poln 6 mm, v barvah prozorne, opal in bronz.

Pločevina z filcem ali izolacijo debelin 0,7 mm v različnih modelih in barvah rjave, srebrne, bele, vinsko rdeče ali po RAL.Montaža konstrukcije je strokovno izvedena, ročno ali z hiabom. Prav tako je strokovno izvedeno prekritje z odvodnjavanjem.ZA FIZIČNE STRANKE
Vaša ideja je naš navdih. Vsaka stranka je za nas zelo pomembna. Vsaki stranki se z veseljem posvetimo in ji nudimo celovito podporo.

ZA ARHITEKTE
Pomagamo in svetujemo. Skupaj smo boljši in tehnično dovršeni. Nudimo vso podporo na področju dokumentacije, tehničnih načrtov in praktičnega prikazovanja.

ZA INVESTITORJE
Z roko v roki premagujemo ovire. Od projekta do projekta Vam stojimo ob strani. Delujemo po načelih in načrtih na osnovi katerih za vas opravljamo prvovrstne storitve in vam ponujamo najkvalitetnejše materiale.


Nadstreški za terase

Nadstreški za terase

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Nadstreški za terase | GORSAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nadstreški za terase | GORSAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386