Nadstreški | ALVA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Nadstrešek vam omogoča uživanje na terasi ali na balkonu, nudi pa tudi pokrit parkirni prostor za avtomobile, skladiščni prostor ali pa zaščito pred vhodom.

Načrtovanje in izdelava nadstreškov predstavlja dejavnost, ki ji v našem podjetju posvečamo posebno pozornost.
Nadstreški - tipi-top.si


NadstreškiNadstreški-2022-01-14-11-55-27.png

Nadstreški

ALVA d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska, posavska, goriška, podravska, pomurska, obalno-kraška, gorenjska, primorsko-notranjska, zasavska, koroška, savinjska SlovenijaNadstrešek vam omogoča uživanje na terasi ali na balkonu, nudi pa tudi pokrit parkirni prostor za avtomobile, skladiščni prostor ali pa zaščito pred vhodom.

Načrtovanje in izdelava nadstreškov predstavlja dejavnost, ki ji v našem podjetju posvečamo posebno pozornost. Izdelujemo jeklene ali lesene nadstreške sodobnih in elegantnih oblik, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Ker se odlično zlijejo z okolico, ne kazijo izgleda obstoječega objekta, temveč pripomorejo k estetskem videzu celote.


Nadstreški

Nadstreški

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Nadstreški | ALVA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nadstreški | ALVA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.